Σε μία συμβολική εκδήλωση, γεμάτη αγάπη και προσφορά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μετέφεραν τη χαρά των Χριστουγέννων στο Μακάρειο Νοσοκομείο και έντυσαν γιορτινά και τα 8 νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ.

Υπηρετώντας με προσήλωση το κοινό καλό και το ανθρωποκεντρικό τους όραμα, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στήριξαν για άλλη μία φορά την κοινωνία, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που βασίζεται στις αξίες της προσφοράς και αλληλεγγύης.

Με μία τεράστια αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μετέφεραν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, τη  διάθεση και το πνεύμα της εποχής στα παιδιά και τις γυναίκες που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου που επιτελεί καθημερινά και με ζήλο βαρυσήμαντο έργο.

Πλάι στο στολισμένο δέντρο που πρόσφεραν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στήθηκε μία μικρή και συμβολική γιορτή, με εκλεκτούς καλεσμένους ιατρούς και νοσηλευτές του Μακάρειου Νοσοκομείου,  μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν με γενναιότητα ήρωα σοβαρές ασθένειες και τις μαχήτριες  μητέρες τους. Τη χαρά της γιορτής σκόρπισαν στους παρευρισκόμενους ο Άγιος Βασίλης που πρόσφερε δώρα και γλυκά, ο αγαπημένος υπερήρωας  Batman και το συγκρότημα Αλαλούμ που πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση.

Ως μία μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης στο προσωπικό των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ που αγωνίζεται καθημερινά για την προστασία της υγείας μας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πρόσφεραν χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, γεμίζοντας με ελπίδα και αισιοδοξία το περιβάλλον του νοσοκομείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ