Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι Φούρνοι Ζορπάς στηρίζουν με έμπρακτο τρόπο το έργο της Europa Donna Κύπρου, τιμώντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Με φάρο το μήνυμα “#SelfCare”, οι Φούρνοι διαθέτουν και φέτος προς πώληση το «Cupcake ελπίδας», με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θυμίζοντας σε όλους πως το σημαντικότερο δώρο είναι η υγεία και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους.

Το «Cupcake ελπίδας» αποτελεί πλέον θεσμό για τους Φούρνους Ζορπάς, οι οποίοι στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, στηρίζοντας χορηγικά τις δράσεις και το σημαντικό έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου.

Σχολιάζοντας την ενέργεια αυτή, η κα. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, εξήγησε πως στόχος είναι να σταλεί παντού το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ελπίδας αλλά και της αφύπνισης για την πρόληψη και προστασία από τον καρκίνο του μαστού. «Οι γυναίκες» επεσήμανε, «διαδραματίζουν καθημερινά ένα πολλαπλό ρόλο μέσα από την φροντίδα που επιδεικνύουν για τους άλλους. Φροντίδα την οποία πρέπει να δείχνουμε πρωτίστως και στον εαυτό μας».

Καταληκτικά, η κ. Τσενέ πρόσθεσε πως ο Όμιλος Ζορπάς, ο οποίος και εργοδοτεί πολλές γυναίκες, είναι και θα παραμείνει συνοδοιπόρος στις προσπάθειες που καταβάλλει η Europa Donna Κύπρου, στηρίζοντας κάθε δράση ξεχωριστά, με έμπρακτο τρόπο.

Το limited edition «Cupcake ελπίδας» είναι διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου και μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των €2,50 σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ