Ο Χρυσοστομίδης, συγγραφέας 15 και πλέον βιβλίων, κυρίως νομικού και πολιτικού περιεχομένου, αλλά και του παραμυθιού «Ο Αρλεκίνος της Φεγγαρόπολης»,  αγγίζει μία, άγνωστη στο ευρύ αναγνωστικό κοινό, πτυχή του δημιουργικού του βίου μέσα από αναπαραστάσεις απλών γεγονότων και περιστατικών αλλά και εξιστορήσεις εθίμων και παραδόσεων του τόπου.

Οι Ιστορίες για Παιδιά, αλλά και για μεγάλους, εμφανώς αντανακλάσεις των  βιωμάτων  του ίδιου του συγγραφέα, ανοίγουν ένα παράθυρο σε μια Κύπρο μιας άλλης εποχής, με τις μικρές χαρές και τις συγκινήσεις της ζωής στο χωριό.

Τα στιγμιότυπα της καθημερινότητας τριών παιδιών, του Διονύση, της Αμαλίας και της Νίκης, ζωντανεύουν στις σελίδες του βιβλίου μέσα από την γλαφυρή αφήγηση του συγγραφέα αλλά και την ξεχωριστή εικονογράφηση του Γιώργου Γαβριήλ, δημιουργώντας μια γλυκιά νοσταλγία.

* Το βιβλίο του Κύπρου ΧρυσοστομίδηΣτο μικρό τους σπίτι, στο μικρό τους χωριό – Ιστορίες για Παιδιά κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Κύπρου, ενώ είναι διαθέσιμο και από την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Ρίζες http://www.rizesboooks.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ