Τη νέα της διαφημιστική καμπάνια για το καινοτόμο παυσίπονο Algofen παρουσιάζει η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie. Πρωταγωνιστικό πρόσωπο της καμπάνιας που βρίσκεται ήδη στον «αέρα», είναι και πάλι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η ιδέα πίσω από το σενάριο και τη σκηνοθεσία της νέας διαφημιστικής ταινίας, στηρίζεται σε μια ημέρα καλλιτεχνικής δράσης του δημοφιλούς ηθοποιού. Προετοιμασία στο σπίτι με μια συνεργάτιδά του, για την πρεμιέρα ενός θεατρικού έργου. Ο έντονος πονοκέφαλος όμως που ταλαιπωρεί τη συμπρωταγωνίστριά του, τους αναγκάζει να διακόψουν την πρόβα, αφού του ζητά να φύγει… Πως αντιδρά ο Σπύρος Παπαδόπουλος; «Τι λες κορίτσι μου… εσύ θα φύγεις; O πονοκέφαλος θα φύγει» της λέει με το δικό του αυθόρμητο και εκφραστικό τρόπο. Με σιγουριά της δίνει το Algofen, για γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο… καθώς είναι το μόνο που εμπιστεύεται, όπως ο ίδιος λέει…

Στο νέο διαφημιστικό spot της Medοchemie, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο εμφανίζεται και η ηθοποιός Βαρβάρα Χριστοφή. Την παραγωγή της τηλεοπτικής διαφήμισης ανέλαβε το Dream Studio Film Production, με σκηνοθέτη τον Πέτρο Χαραλάμπους.

Δείτε τη διαφήμιση εδώ: https://youtu.be/CVVWRoxUj3w

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ