Στη Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γονέων και το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του Λυκείου Κύκκου Β’ με την Αναστασία για στήριξη των παιδιών του σχολείου μας και του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες».

Με μεγάλη επιτυχία έχει στεφθεί η φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γονέων και του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου του Λυκείου Κύκκου Β’, που διοργάνωσαν συναυλία με τη δημοφιλή Ελληνίδα ερμηνεύτρια «Αναστασία», για τη στήριξη των παιδιών του σχολείου που έχουν ανάγκη και του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες».

Η φιλανθρωπική συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Pavilion στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, με την στήριξη του Δήμου Λακατάμειας και τις ευγενικές χορηγίες του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, της εταιρείας Georgiou Buses, του Cactus Hotel αλλά και του DJ Dinglis που αφιλοκερδώς άνοιξε τη συναυλία.

Η επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς και προσφοράς. 

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, με τη βοήθεια όλου του κόσμου που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας με την παρουσία τους στη συναυλία, καταφέραμε να δώσουμε ελπίδα, να στείλουμε μηνύματα αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς στον συνάνθρωπό μας, να δημιουργήσουμε θετικά πρότυπα για τα παιδιά μας και την κοινωνία ευρύτερα αλλά και να στηρίξουμε εμπράκτως αυτούς που έχουν ανάγκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Κύκκου Β’ και το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του σχολείου μας, ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν για αυτή την επιτυχία και εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους.

Η τελετή παράδοση της επιταγής μέρους των καθαρών εσόδων προς το ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:30 π.μ. στο Λύκειο Κύκκου Β’, οδός Ουρανίας Κοκκίνου 6, Έγκωμη, 2404, Λευκωσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ