Το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και με παιδιάστικη προσμονή ελάτε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά που στήθηκε στο Neo Plaza, για να γιορτάσουμε μαζί τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε live link ρυθμούς, με  ξωτικά, παραμυθένιους χαρακτήρες,  κεράσματα, χορό από το Royale Dance Education Center και πολλά άλλα. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα σας ενθουσιάσει.

Χιλιάδες λιχουδιές στα ξύλινα γιορτινά σπιτάκια που στήθηκαν για να προσφέρουν λουκουμάδες, ζεστό κρασί, νόστιμα μεζεδάκια, σουβλιστά, αλλά και παραδοσιακά γλυκά, θα συνοδεύσουν τις βόλτες και τις αγορές σας στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, ενώ  στις 5 το απογευματάκι, ο φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα σημάνει και επίσημα την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Το Neo Plaza, το νέο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου, σε ελάχιστη απόσταση από τη Λευκωσία, είναι ένα μοναδικό κέντρο πολύπλευρης αναψυχής αλλά και εμπορικού ενδιαφέροντος, που στις γιορτές μπορεί και μεταμορφώνεται στον ιδανικό προορισμό για διασκέδαση, γιορταστικές λιχουδιές και ψώνια χριστουγεννιάτικα, για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Επισκεφτείτε λοιπόν την Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Neo Plaza και συνδυάστε γιορτινές βόλτες στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, επίκαιρες δραστηριότητες, ατέλειωτη διασκέδαση, γιορτινές γευστικές απολαύσεις, και αγορές, πολλές αγορές, για χαρούμενες γιορτές σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον με έντονο Χριστουγεννιάτικο παλμό, χαρά, αγάπη και πολλή ζωντάνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ