Το AROXOL, ο ηγέτης της αγοράς στην προστασία από τα έντομα και μάρκα συνώνυμη με την κατηγορία της, εμπλουτίζεται με ένα νέο, μοναδικό προϊόν: το κατσαριδοκτόνο AROXOL GEL PRO που εξολοθρεύει τις κατσαρίδες μέσα στη φωλιά τους!

Το νέο AROXOL GEL PRO διαθέτει πρωτότυπη και καινοτόμο σύνθεση τζελ που προσελκύει και απαλλάσσει από τις κατσαρίδες μια για πάντα. Είναι άοσμο και εύκολο στη χρήση χάρη στην ειδική του σύριγγα, για να τοποθετείται το τζελ και στα πιο δύσκολα σημεία. Το τζελ εφαρμόζεται με την τοποθέτηση μικρών σταγόνων σε ρωγμές και άλλα σημεία του χώρου όπου υπάρχουν κατσαρίδες.

Τα έντομα προσελκύονται από το τζελ, θεωρώντας ότι είναι τροφή, καταναλώνουν την εντομοκτόνο ουσία και στη συνέχεια επιμολύνουν άλλες κατσαρίδες στη φωλιά. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος είναι εξαιρετική: 1 μόλις σταγόνα μπορεί να εξολοθρεύσει έως και 50 κατσαρίδες, ενώ η κάθε σύριγγα AROXOL GEL PRO περιέχει έως 250 σταγόνες.

Το νέο καινοτόμο προϊόν AROXOL GEL PRO είναι διαθέσιμο στις υπεραγορές, το οποίο διευκολύνει την προμήθεια και εξασφάλιση του. Με το AROXOL GEL PRO τα νοικοκυριά έχουν πλέον τα εφόδια και τη λύση για τις κατσαρίδες, επιτυγχάνοντας εξολόθρευσή από τη φωλιά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ