Οι νέες ΤΟP επιλογές παγωτού έχουν φτάσει και στην Κύπρο! Βρείτε τώρα στα ψυγεία των υπεραγορών τις νέες απίθανες γεύσεις BLUEBERRY CRUMBLE και STRAWBERRY CHEESECAKE!

Τα ΗΑLO TOP είναι εξαιρετικά δημοφιλές με παγκόσμια αναγνώριση και ο λόγος είναι απλός. Είναι  η πιο γευστική και υγιεινή επιλογή παγωτού. Το HALO TOP είναι ένα ελαφρύ αλλά πεντανόστιμο  παγωτό με μόνο 320-360 θερμίδες!

Τον Αύγουστο του 2017 έγινε το νούμερο 1 σε πωλήσεις παγωτό σε κύπελλο στις ΗΠΑ ξεπερνώντας τους επί χρόνια πρωτοπόρους στη βιομηχανία του παγωτού. Ακολούθως τον Νοέμβριο του 2017 τα Halo Top  ανακηρύχτηκαν ως μια από τις καλύτερες εφευρέσεις της χρονιάς από το περιοδικό TIME!

Γιατί  όμως HALO TOP;

Τα παγωτά HALO TOP είναι  ίσως  η καλύτερη λύση για παγωτό με λιγότερες θερμίδες και μεγαλύτερη συγκέντρωση πρωτεΐνης. Μόνο 320  – 360 θερμίδες ανά κύπελλο των 473ml (4 σερβιρίσματα ανά συσκευασία). Σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη γεύση του προσφέρει απόλαυση χωρίς ενοχές! Δεν περιέχει  τεχνητά γλυκαντικά, γλουτένη  τεχνητά χρώματα, γεύσεις  και αρώματα!

Στην Κυπριακή αγορά την γκάμα των παγωτών HALO TOP συμπληρώνουν  τα HALO TOP CINNAMON ROLL , CHOCOLATE CHIP COOKIE DOUGH , SEA SALT CARAMEL, BIRTHDAY CAKE και PEANUT BUTTER !!

Βρείτε τα στα ψυγεία των υπεραγορών και καλή σας απόλαυση!

Διανέμεται από την εταιρεία KYPROPHARM, τηλ. 22434699

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ