Η ΙΚΕΑ, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσφέρει ευέλικτες λύσεις που κάνουν το διάβασμα στο σπίτι εύκολο και ευχάριστο, προτείνοντας ταυτόχρονα ιδέες για την οργάνωση και τη διαμόρφωση μίας λειτουργικής καθημερινότητας για τους μικρούς μας φίλους.

Η επιλογή του κατάλληλου επίπλου γραφείου, όπως είναι το LÄRANDE, με συρόμενη μονάδα αποθήκευσης που εξοικονομεί πολύτιμο χώρο, είναι απαραίτητη για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για το διάβασμα των παιδιών.

Μία ακόμα «έξυπνη» επιλογή αποτελεί το γραφείο MICKE, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με άλλα γραφεία ή συρταριέρες της σειράς για επέκταση του χώρου εργασίας.

Η σωστή οργάνωση του παιδικού δωματίου αποτελεί ένα ακόμα βασικό συστατικό για την εύρυθμη σχολική καθημερινότητα. Οργανώνοντας το παιδικό γραφείο με κουτιά αποθήκευσης TJENA ή PLUGGLAND, η εύρεση της γραφικής ύλης και των αντικειμένων, γίνεται πανεύκολη.

Ακόμη, προετοιμάζοντας τα ρούχα των παιδιών από το προηγούμενο βράδυ και τοποθετώντας τα στην κρεμάστρα πόρτας PLUGGLAND, είναι έτοιμα για να φορεθούν και έτσι, αποφεύγετε το άγχος της ετοιμασίας για το σχολείο το επόμενο πρωί.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα όσα χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά, πολλά χρώματα και έξυπνες λύσεις, για να δημιουργήσετε έναν χώρο άνεσης και έμπνευσης για τα παιδιά σας.

Μάθετε περισσότερα στο ΙΚΕΑ.com.cy

#ikea

                                                                                     #zoumemazi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ