Η Vassos Eliades Ltd στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της, εγκαινιάζει την έβδομη Boutique της στην Κύπρο σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των καταναλωτών, το νέο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

Στον μοναδικά σχεδιασμένο χώρο, οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέ Nespresso και την άριστη εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Specialists, οι οποίοι θα τους κατατοπίζουν στην επιλογή των ποικιλιών που ταιριάζουν στις γευστικές τους προτιμήσεις, μέσα σε ένα χώρο μοναδικά σχεδιασμένο και εμπνευσμένο από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης που διέπουν τη Nespresso.

Η Nespresso Boutique στο Metropolis Mall έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο Boutique concept της εταιρείας παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η διακόσμηση του καταστήματος έχει αναφορές και αντλεί έμπνευση από τις καλλιέργειες καφέ της εταιρείας, ενώ έπιπλα έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένες κάψουλες αλουμινίου και υπολείμματα καφέ.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ποσοστό συμβολής τους στη φροντίδα του περιβάλλοντος, και να επιστρέφουν τις σακούλες με τις ανακύκλωσιμες κάψουλες.

Η νέα Boutique θα ανοίξει για το κοινό τη Πεμπτη 16 Σεπτεμβρίου. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το κοινό του Metropolis Mall θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εξειδικευμένες εκχυλίσης καφέ, μοναδικές συνταγές καφέ με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ της Nespresso και να βιώσει την τέλεια εμπειρία Nespresso. Ακόμη, αποκλειστικά για αυτή τη μέρα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως μηχανές και αξεσουάρ Nespresso.

Για να συνδεθείτε με το Nespresso App πατήστε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Nespresso καλέστε μας στο 8000 22 33

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ