Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ανοίγοντας τη ντουλάπα σας, ανακαλύπτετε αρωματική εμπειρία και φρεσκάδα στα ρούχα σας, που σας φτιάχνουν τη διάθεση, για όλη τη μέρα. Αυτός ο κόσμος υπάρχει, και όχι μόνο για μία μέρα, αλλά για εκατό, χάρη στα νέα μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ SENSES!

Τα νέα, υπερσυμπυκνωμένα μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ SENSES διαθέτουν τεχνολογία με αρωματικές μικροκάψουλες που προσφέρουν εξαιρετική απαλότητα, φρεσκάδα και μέχρι και 100 ημέρες ασύγκριτης αρωματικής εμπειρίας (πιστοποιημένης με επίσημο έγγραφο) μετά το πλύσιμο των ρούχων.

Οι μικροκάψουλες των ΕΥΡΗΚΑ SENSES απελευθερώνουν το άρωμα με την τριβή. Φορέστε το ρούχο ή σιδερώστε το, από σήμερα μέχρι και για περισσότερους από 3 μήνες μετά το πλύσιμο, και αισθανθείτε τη φρεσκάδα της πρώτης ημέρας. Επιπλέον, το άρωμα της μικροκάψουλας περιέχει τεχνολογία απόσμησης που απωθεί τις δυσάρεστες οσμές.

Όμως, τα μοναδικά πλεονεκτήματα των νέων μαλακτικών ΕΥΡΗΚΑ SENSES δεν σταματούν εδώ. Το προϊόν προσφέρει ευκολία στο σιδέρωμα καθώς και, λιγότερες τσακίσεις, antistatic effect, ενώ είναι εύκολο στη χρήση με πολύ μικρή δόση, καθώς μισό πώμα είναι αρκετό για ένα πλυντήριο 5 κιλών.

Τα νέα υπερσυμπυκνωμένα μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ SENSES περιλαμβάνουν 3 κωδικούς:

  • ΕΥΡΗΚΑ SENSES Color Joy
  • ΕΥΡΗΚΑ SENSES White Serenity
  • ΕΥΡΗΚΑ SENSES Black Passion.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για το ΕΥΡΗΚΑ SENSES Black Passion, το οποίο είναι το μόνο συμπυκνωμένο μαλακτικό της αγοράς με color fixative που προσφέρει προστασία από το γκριζάρισμα και τον αποχρωματισμό των ρούχων, ενώ διατηρεί ζωντανά τα χρώματα μετά από πολλές πλύσεις.

Ανακαλύψτε τη σειρά ΕΥΡΗΚΑ SENSES στις υπεραγορές και άλλα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο και μπείτε και εσείς σε ένα μοναδικό κόσμο φρεσκάδας, απαλότητας και αρωματικής μαγείας που διαρκεί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ