Η εταιρεία «Όρος Μαχαιρά» εχει προχωρήσει στη δημιουργία νέας σύγχρονης ιστοσελίδας (www.orosmaxaira.com) στην οποία ο επισκέπτης θα μπορεί όχι μόνο να δει όλα τα προϊόντα  μέλισσας αλλά και να τα αγοράσει αφού η νέα σελίδα προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

Η ανανέωση της ιστοσελίδας είναι το επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας προς μια νέα εποχή, η οποία σηματοδοτήθηκε λίγους μήνες πριν με τα εγκαίνια ενός από τα πιο σύγχρονα μελισσοκομεία στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των μεσσοχωριών της επαρχίας Λάρνακας μεταξύ των χωριών Μελίνη και Οδού.

Η νέα ιστοσελίδα ‘’Όρος Μαχαιρά’’ λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει εκτός από το γνωστό σε όλους μέλι «Όρος Μαχαιρά» (το οποίο μπορεί να προμηθευτεί από όλες της υπεραγορές παγκύπρια) και άλλα προϊόντα μέλισσας όπως γύρη, βασιλικό πολτό, κηρήθρα και βάμμα πρόπολης.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει προχωρήσει και στη δημιουργία μιας νέας σειράς προϊόντων περιποίησης δέρματος με βάση προϊόντα μέλισσας. Αυτή τη στιγμή στη σειρά περιλαμβάνονται βιολογικό σαπούνι με μέλι, βάλσαμο για τα χείλη από κερί μέλισσας και δύο κηραλοιφές για σκασμένα χέρια και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Επίσης, στη νέα σελίδα www.orosmaxaira.com προσφέρεται η δυνατότητα κράτησης σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τους χώρους του νέου εργοστασίου, στο οποίο μπορούν να ξεναγηθούν και να μάθουν όλα σχετικά με το μέλι και τη μέλισσα.

Τέλος, στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει blog γεμάτο με συνταγές αλλά και ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την αξία του μελιού και όλων των άλλων προϊόντων της μέλισσας στη ζωής του ανθρώπου, όπως επίσης και άρθρα σχετικά με την σημασία της μέλισσας στο οικοσύστημα και την ανάγκη προστασίας της.

Website: www.orosmaxaira.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ