Η πίτσα Goodfella’s συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει νέες επιλογές που συμβαδίζουν με τις τάσεις και ανάγκες της εποχής. Παρουσιάζει για πρώτη φορά την νέα σειρά από πίτσες Gluten – Free. Οι πίτσες Goodfella’s  Gluten – Free είναι φτιαγμένες για τους λάτρεις της πίτσας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσανεξίας στη γλουτένη.

Η νέα σειρά της Goodfella’s δεν περιέχει γλουτένη, τεχνητά χρώματα ή αρωματικά. Έχει την ίδια μυστική συνταγή και τη γεύση σπιτικής νοστιμιάς όπως και κάθε άλλη πίτσα Goodfella’s. Φτιαγμένες με τραγανή βάση χωρίς γλουτένη, με σάλτσα ντομάτας, τυρί μοτσαρέλας και καπνιστό πεπερόνι, οι νέες πίτσες Goodfella’s χωρίς γλουτένη δεν θυσιάζουν τη γεύση με τίποτα. Είναι πραγματικά πεντανόστιμες!

Οι νέες πίτσες Goodfellas χωρίς γλουτένη, είναι διαθέσιμες σε δύο επιλογές: Πεπερόνι και Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους.

Η πίτσα Goodfella’s παρασκευάζεται στην Ιρλανδία από το 1993 ακολουθώντας την ίδια αμερικανο-ιταλική συνταγή που παραπέμπει στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής της πίτσας.

Το κύριο συστατικό της πίτσας Goodfella’s είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή και η χρησιμοποίηση υψηλής ποιότητας  συστατικών. Η ζύμη κάθε πίτσας φτιάχνεται ξεχωριστά και ανοίγεται στο στρογγυλό σχήμα μία προς μία. Η σάλτσα ντομάτας ετοιμάζεται και χρησιμοποιείται αυθημερόν με τη μυστική οικογενειακή συνταγή Goodfella’s. Όλες οι πίτσες ψήνονται πάνω σε αυθεντική ιταλική πέτρα και καταψύχονται αμέσως για να διατηρούν αναλλοίωτη τη φρεσκάδα και τη γεύση τους.

Οι πίτσες Goodfellas εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την Εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd και διατίθενται σε επιλεγμένες υπεραγορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ