Μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο και ανανεωμένο  περιβάλλον, προσφέρει στους επισκέπτες της η πλήρως ανακαινισμένη υπεραγορά Αλφαμέγα στην Ακρόπολη.

Η ανακαίνιση της υπεραγοράς έγινε στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών των Υπεραγορών Αλφαμέγα να πρωτοπορούν στον τομέα τους και να μετεξελίσσονται, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Η υπεραγορά στην Ακρόπολη σχεδιάστηκε κατά τρόπο ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες της και να παρέχει μία νέα αγοραστική εμπειρία σε ένα πιο άνετο και πιο σύγχρονο περιβάλλον. Ειδικότερα, η νέα διαρρύθμιση επιτρέπει την άνετη περιήγηση στους διαδρόμους της υπεραγοράς, ενώ η προσθήκη νέων ραφιών και μεγαλύτερων ψυγείων αναδεικνύει την ποικιλία των προϊόντων, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Επιπλέον, εντός της υπεραγοράς λειτουργεί και ψησταριά, προσφέροντας νόστιμο σπιτικό φαγητό, ενώ στην πλήρως ανακαινισμένη καφετέρια, οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με το γεύμα ή το ρόφημά τους είτε πριν, είτε μετά τα ψώνια τους. Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στα τμήματα όπου πωλούνται φρέσκα προϊόντα, όπως η φρουταρία, το κρεοπωλείο, η ψαραγορά, ο φούρνος και το delicatessen.

Ψηφιακά αναβαθμισμένη

Αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στον ψηφιακό μετασχηματισμό των καταστημάτων της, η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην ψηφιακή αναβάθμιση της υπεραγοράς στην Ακρόπολη. Ειδικότερα, έχουν προστεθεί σημεία Self-Checkouts, ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για τα ψώνια τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά, ενώ προστέθηκαν οθόνες ψηφιακής σήμανσης “digital signage”, για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών για τις τρέχουσες προσφορές σε κάθε τμήμα της υπεραγοράς, το μενού της καφετέριας και άλλα νέα. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιες από τις οθόνες διαθέτουν επίσης λειτουργία αφής, παρέχοντας στους επισκέπτες καθοδήγηση στην επιλογή των προϊόντων που χρειάζονται.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, τόνισε ότι η εταιρεία τοποθετεί στην κορυφή των προτεραιοτήτων της να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους πελάτες της και την ψηφιακή εξέλιξή της. «Παραμένουμε σε εγρήγορση και προσαρμοζόμαστε εγκαίρως στις συνεχείς προκλήσεις και νέες τάσεις που προκύπτουν λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας, οι οποίες αυξάνονται και αλλάζουν συνεχώς ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης διείσδυσης της τεχνολογίας στην καθημερινότητά τους».

Μεγάλα δώρα και προσφορές

Η ολοκαίνουρια υπεραγορά στην Ακρόπολη, υποδέχεται τους επισκέπτες της με μοναδικές προσφορές για τις οποίες μπορούν να ενημερώνονται αποκλειστικά από τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει η εταιρεία (ιστοσελίδα και Alphamega Loyalty App), αλλά και με μεγάλα δώρα. Πραγματοποιώντας τις αγορές τους από το κατάστημα της Ακρόπολης καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου 2021, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα θα μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν 30 HUAWEI Band 4, έξι HUAWEI FreeBuds Pro, δύο Huawei Watch GT 2 Pro και δύο HUAWEI Matebook D14.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ