Στο δυναμικό της Action Global Communications εντάχθηκε επίσημα από την 1η Φεβρουαρίου 2022 η Νατάσα Περδίου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Digital Director για την Action Κύπρου.

Με MΑ στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου Κύπρου, MΑ στο Digital Marketing από το Digital Marketing Institute του Δουβλίνου,   και BΑ στην Επικοινωνία και στα ΜΜΕ από το Πανεπιστήμιο του Salford, η Νατάσα Περδίου διαθέτει μία ευρεία εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνα.

Η Country Manager της Action Κύπρου, Άρτεμις Πνευματικού δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε και πάλι τη Νατάσα στην οικογένεια της Action, και είμαστε σίγουροι πως με την εμπειρία και τις γνώσεις της στον τομέα του στρατηγικού digital marketing θα συμβάλει στο να διευρύνουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ακόμα πιο αποτελεσματικές ψηφιακές λύσεις στους πελάτες μας

Η Action Global Communications, ως μία πρωτοπόρα κυπριακή εταιρεία, στα 50+ χρόνια δραστηριοποίησης της έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας το οποίο παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επικοινωνίας και marketing και εστιάζει σε αναπτυσσόμενες αγορές. Διαθέτει 12 γραφεία σε Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (ΜΕΝΑ), τη Ρωσία, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) και συνεργαζόμενα γραφεία, προσφέροντας στο δίκτυο μια ισχυρή παρουσία που καλύπτει περισσότερες από 40 αγορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ