Το brand Levi’s® αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στον χώρο του denim ενδύματος σε όλον τον κόσμο. Πλέον, με μια ξεχωριστή παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, χάρη στο νέο κατάστημα στην Πάφο. Ένα κατάστημα, τα εγκαίνια του οποίου είχαν το απαραίτητο holiday spark!

                Η Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για το Kings Avenue Mall της Πάφου. Το επίσημο opening του νέου καταστήματος Levi’s® -το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του μέσα στον Νοέμβριο του 2023- ήταν το γεγονός της ημέρας. Μιας και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις γιορτές, είχε ως άξονα τη χριστουγεννιάτικη συλλογή του brand με τίτλο “It’s Giving Season”. Μια καμπάνια που προβάλλει σε festive διάθεση τη σημασία τού να προσφέρεις χρόνο, αγάπη, καθώς και δώρα γεμάτα σημασία που θα κρατήσουν. 

                Όπως είναι αναμενόμενο, ο χώρος είχε διαρρυθμιστεί ανάλογα, για να υποδεχθεί όλες και όλους τους Levi’s® fans: το εορταστικό backdrop για φωτογραφίες στην είσοδο, το customization corner όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να κολλήσουν χριστουγεννιάτικα patches στα denim outfits τους, το θεματικό photo corner με χριστουγεννιάτικα “it’s Giving season” στολίδια. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε τα Xmas tunes χάρη στο DJ set, ούτε τα -παραδοσιακά αλλά και με Levi’s® twist- χριστουγεννιάτικα ροφήματα, όπως ζεστή σοκολάτα, “jean-ger” ale και ζεστό τσάι με κανέλα. Τέλος, ξεχωριστό παλμό στο event έδωσαν οι καλεσμένοι του. Άνθρωποι των media, fashion personalities -όπως στιλίστες και influencers- καθώς και διάσημοι Κύπριοι celebrities. Ανάμεσά τους, οι Μάριος Πρίαμος, Εβελίνα Σκίτσκο, Κάλια Ελευθερίου, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Τζώρτζια Παναγή, Νάσια Σιαηλά, Μιχάλης Χρίστου, Σταύρος Γεωργίου και Μύρια Κυριακίδου.

                Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ξεχωριστή σημασία για τον Όμιλο Φάις -στο brand portfolio του οποίου ανήκει η Levi’s® και έχει τη διανομή- μιας και είναι το πρώτο mono-brand store που ανοίγει στην Κύπρο, σηματοδοτώντας την είσοδο του brand στην αγορά του νησιού. Επόμενο ήταν λοιπόν το opening να συνοδευτεί από ένα τέτοιο event, όπου το festive πνεύμα κυριάρχησε και κέρδισε τις καρδιές όλων των καλεσμένων!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ