Η δημοφιλής γαλλική αλυσίδα μόδας ΚΙΑΒΙ, έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία της στο Metropolis Mall της Λάρνακας και στο Neon Mall  της Πάφου, επεκτείνεται και στην πρωτεύουσα με ένα opening event.

Στο Mall of Engomi επέλεξε η ΚΙΑΒΙ να ανοίξει το ολοκαίνουργιο κατάστημά της  σε έναν φιλόξενο χώρο πωλήσεων 820m², με την τελευταία της συλλογή ρούχων για όλες τις οικογένειες: για γυναίκες, άνδρες, παιδιά, βρέφη, για τη μητρότητα, αλλά και αξεσουάρ, εσώρουχα και παπούτσια.

Τα εγκαίνια, πραγματοποιηθήκαν στις 13 Ιουνίου, σε μία φιλική εκδήλωση με παρουσία των ΜΜΕ, Live Link από τον KISS FM αλλά και εκπλήξεις και δώρα για τους επισκέπτες.

Από το 1978, η KIABI έφερε επανάσταση στη βιομηχανία ένδυσης, εισάγοντας το πρώτο concept προσιτής μόδας στη Γαλλία. Από το 2005, η μάρκα εκπροσωπείται διεθνώς, με 606 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 26 χώρες. Σήμερα, η KIABI είναι η αγαπημένη γαλλική μάρκα μόδας για 23 εκατομμύρια πελάτες.

Η KIABI κάνει τη μόδα προσιτή σε όλους – σε τιμή, μέγεθος και ποικιλία συλλογών. Διατηρεί επίσης μια θεμελιώδη αξία: η γαλλική μόδα σε προσιτή τιμή για όλες τις οικογένειες.

Η μάρκα προσφέρει επίσης μια σειρά από βολικές υπηρεσίες μαζί με το δικό της Πρόγραμμα Επιβράβευσης, ενώ σύντομα θα προσφέρει και διαδικτυακές αγορές, καθώς η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου θα είναι διαθέσιμη στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Η KIABI λειτουργεί στην Κύπρο από την εταιρεία Hudson Cyprus Ltd.

Στόχος της ΚΙΑΒΙ στη χώρα μας, είναι να κάνει πιο εύκολη τη ζωή για τις κυπριακές οικογένειες και να γίνει η κορυφαία μάρκα προσιτής μόδας για όλη την οικογένεια. Κάτι αναμενόμενο, καθώς η μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής της ΚΙΑΒΙ, η τεράστια εμπειρία της στο ηλεκτρονικό εμπόριο προσιτής μόδας αλλά και η δέσμευσή της ως προς τη βιωσιμότητα αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό που την καθιστά μοναδική. Και γι’ αυτό τόσο επιτυχημένη.​

Κάντε follow στο: www.kiabi.cy 

Instagram: @Kiabi_cyprus

Facebook: @Kiabi.cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ