Περπατάς κεντρικά στην πόλη της Λάρνακας, στην Πλατεία Ερμού, εκεί όπου το παραδοσιακό πετρόκτιστο συναντά το μοντέρνο. Εκεί θα εντοπίσεις μια μικρή γραφική στοά, την Στοά Κύζη, όπου φιλοξενείται μια μοναδική #drinkery που σε στέλνει πίσω στα 1920s. Ο λόγος για το Joel Drinkery, που πλέον επίσημα έκανε ένα αξέχαστο #SeasonOpening το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου και υποδέχθηκε τους λάτρεις του «διαφορετικού».

Το Joel έχει την ιδιότητα να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες μέσω της δύναμης της φαντασίας. Με το που θα διαβείς την πόρτα του, μπαίνεις σε ένα χώρο βγαλμένο από παρελθόν, που υπόσχεται να σε ταξιδέψει στους πιο απίστευτους προορισμούς. Το δάπεδο σε ασπρόμαυρο μοτίβο, οι τοίχοι με τους μεγάλους καθρέφτες, τους πίνακες και τα υπέροχα φωτιστικά και η διακόσμηση με μοναδικά γεωμετρικά #designs δίνει ένα #RetroVibe στον χώρο βγαλμένο από τα 20s.

Ακόμη όμως, δεν σου είπαμε το καλύτερο! Το Joel επέστρεψε με ανανεωμένο μενού με #SignatureCocktails και #SmallBites που θα σε καταπλήξουν. Για τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων συστήνουμε τα cocktails ‘Phosphorous’ και ‘Humble’, ενώ για τους κλασσικούς τύπους προτείνουμε κλασσικά cocktails όπως το Negroni και το παλαιωμένο Old Fashion με την υπογραφή Joel. Φυσικά, επιβάλλεται η συνοδεία τους από ξεχωριστές γαστρονομικές γεύσεις που θα συνοδεύσουν το ταξίδι σου στην διαφορετικότητα.

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!

Απόλαυσε μοναδικά cocktails και ποτά, platters to share για όλη την παρέα και φανταστική μουσική στο Joel κάθε Τρίτη με Κυριακή, από τις 18:00 το απόγευμα στην Οδό Ερμού 106-108 (Στοά Κύζη), στην Λάρνακα! Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στο τηλέφωνο +357 99767076.

Γίνε μέρος αυτής της μοναδικής αφήγησης ακολουθώντας το Joel Drinkery σε Facebook και Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ