*Λόγω καιρικών συνθηκών ενημερώνουμε το κοινό ότι το photo booth θα λειτουργήσει από 14 Δεκεμβρίου

Φέτος η Samsung Electronics Hellas εύχεται σε όλους καλές γιορτές με έναν πρωτότυπο τρόπο: με σύνθημά της “Το δώρο είσαι εσύ” (“The Gift is You”). Από τις 14 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 8 Ιανουαρίου 2022, η εταιρεία τεχνολογίας προσκαλεί τους φίλους της και όσους θέλουν να τη γνωρίσουν, στο Nicosia Mall για να λάβουν μέρος σε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη δράση με μοναδικά δώρα.

Η γιορτινή πρωτοβουλία της εταιρείας “Το δώρο είσαι εσύ” δίνει ραντεβού με τους επισκέπτες του Nicosia Mall σε ένα εντυπωσιακό photo booth, το Samsung Blue Box. Μπροστά από το φωτεινό Samsung δώρο μπορούν όλοι να φωτογραφηθούν και να πάρουν την αναμνηστική φωτογραφία με το ξεχωριστό μήνυμα, καθώς και να αλληλεπιδράσουν με κορυφαίες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy Z και μοναδικά wearables, όπως το Galaxy Watch 4 και τα Galaxy Buds2. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα με την υπογραφή των αγαπημένων Samsung Galaxy συσκευών και gadget της εταιρείας. Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα της ενέργειας θα πραγματοποιηθούν συνολικά 4 κληρώσεις, 1 κλήρωση ανά εβδομάδα. Κάθε κλήρωση θα αφορά τους επισκέπτες της εκάστοτε εβδομάδας και θα χαρίζει ένα (1) Samsung Galaxy Z Flip3, ενώ μετά τη λήξη της διοργάνωσης –στις 8 Ιανουαρίου– θα πραγματοποιηθεί άλλος ένας μεγάλος διαγωνισμός που θα περιλαμβάνει όλους τους επισκέπτες και των τεσσάρων (4) εβδομάδων κληρώνοντας ένα Samsung Galaxy Z Fold3.

Τα νέα smartphones της σειράς Samsung Galaxy Z προσφέρουν μοναδικούς νέους τρόπους εργασίας, προβολής και ψυχαγωγίας. Tο Samsung Galaxy Z Flip3 ξεχωρίζει για το στιλ και τον σχεδιασμό του: χωράει ακόμη και στην τσέπη, διαθέτει ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας και μια μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος για γρήγορη χρήση εν κινήσει. Παρέχει καλύτερες λήψεις για ακόμα πιο εκπληκτικές selfies, ακόμα και hands-free. Εύκολα μπορεί κάποιος να τραβήξει φωτογραφία γρήγορα ή και να καταγράψει ένα βίντεο απευθείας από την εξωτερική οθόνη, ενώ είναι ιδανικό για hands-free videoκλήσεις. Το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι ιδανικό για ενισχυμένη παραγωγικότητα, ψυχαγωγία και gaming. Με ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, ενισχυμένη λειτουργία για ταυτόχρονο multitasking και δυνατότητα για hands-free λήψη φωτογραφιών με επαγγελματικά αποτελέσματα αποτελεί ένα πανίσχυρο πολυεργαλείο.

Επιπλέον, στο Samsung photo booth θα βρίσκονται τα νέα wearables της Samsung:  Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic και Samsung Galaxy Buds2. Πρόκειται για τα πρώτα smartwatch που διαθέτουν το νέο Wear OS™ Powered by Samsung, κατασκευασμένο από κοινού με τη Google™ και εξοπλισμένο με το One UI Watch, την πιο διαισθητική επιφάνεια διεπαφής χρήστη της Samsung μέχρι στιγμής. Οι νέες συσκευές έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως για να παρέχουν τις καλύτερες λειτουργίες για τη διαχείριση της φυσικής κατάστασης του χρήστη. Τέλος, τα Samsung Galaxy Buds2 με premium ήχο και άνετη εφαρμογή συμπληρώνουν τη σειρά Galaxy Z. Είναι σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή, φοριούνται όλη μέρα και προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου. Είναι τα πιο μικρά και ελαφριά ακουστικά της Samsung μέχρι στιγμής, που διαθέτουν εμβληματικό κυρτό σχήμα, για να παρέχουν ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου. Μέρος του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, τα Galaxy Buds2 αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για τα Galaxy smartphones, tablet ή smartwatch.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ