Η Reebok λανσάρει για δεύτερη φορά την καμπάνια «Write Your Legacy», προς τιμήν της [Ree] Cycled Classic Leather Legacy και Legacy 83 collection. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τους τρεις ‘Classics Collaborators’ από όλο τον κόσμο: Kickback (Βόρεια Αμερική), RAAH (Ευρώπη) και Youngmin Kang (Νότια Κορέα) – οι οποίοι χρησιμοποιούν το τεράστιο ταλέντο τους αλλά και τις μοναδικές δημιουργίες τους για να ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για τις κοινότητες που εκπροσωπούν. Ενώ τα μέσα με τα οποία τις επηρεάζουν ποικίλλουν, η κληρονομιά τους παραμένει η ίδια: μπορεί να μην μπορείτε να αλλάξετε τo παρελθόν, αλλά σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον.

Η Reebok και οι «Classic Collaborators» αναγνωρίζουν ότι το «πώς» αλλά και το «τι» δημιουργούμε τώρα, επηρεάζει σημαντικά το μέλλον μας. Ως εκ τούτου, η εκστρατεία γιορτάζει τη νέα collection [Ree] Cycled Classic Leather Legacy παράλληλα με το Legacy 83. Οι δύο collection παράχθηκαν από τουλάχιστον 30% υλικά [Ree] Cyled, ενώ τα παπούτσια κατασκευάστηκαν με γνώμονα ένα βιώσιμο μέλλον. Τα παπούτσια σχεδιάστηκαν επίσης, για να γιορτάσουν την κοινότητα: τα διαφορετικά υπόβαθρα, τις σπουδαίες προσωπικότητες αλλά και τις προοπτικές που διαμορφώνουν όλη την κληρονομιά μας. Η σημασία της κοινότητας αλλά και η ικανότητα της να δημιουργεί θετική αλλαγή σε όσους έρχονται, είναι αυτό που κάθε ένας από τους «Classic Collaborators» πρεσβεύει και γιορτάζει.

Βρείτε το Reebok Legacy σε όλα τα καταστήματα Famous Sports, στο eshop www.famousports.com, όπως και σε επιλεγμένους μεταπωλητές σε όλη την Κύπρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ