Στην Κύπρο βρέθηκε ο πασίγνωστος σεφ Jamie Oliver, για να γιορτάσουν μαζί με την PHC Franchised Restaurants, το άνοιγμα του εστιατορίου Jamie Oliver Kitchen, το βράδυ της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 στη Λεμεσό.

Η ομάδα του ομίλου PHC Franchised Restaurants, εκπροσώπου των εστιατορίων του Jamie Oliver στην Κύπρο, Jamie’s Italian, Jamie Oliver Kitchen και Jamie Οliver’s Diner (ghost kitchen), υποδέχτηκε τον σεφ, καθώς και λίγους εκλεκτούς καλεσμένους, σε μια ξεχωριστή και ιδιωτική εκδήλωση.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Jamie Oliver από κοντά και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό για την περίσταση cocktail μενού.

Πρόκειται για το τρίτο στην σειρά εστιατόριο Jamie Oliver Kitchen διεθνώς (προυπήρχαν σε Μπαλί και Βραζιλία), που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Λεμεσού.

Όλη η τέχνη, η εμπειρία και τα μυστικά που ανακάλυψε ο πιο διάσημος σεφ στα δεκάδες ταξίδια του ανά τον κόσμο, είναι τα στοιχεία που βρίσκει κάποιος στο μενού του Jamie Oliver Kitchen.

Οι μοντέρνοι και φωτεινοί χώροι του εστιατορίου, καθώς και ο καθαρός σχεδιασμός σε ανοιχτόχρωμους τόνους και τα πράσινα φυτά ηρεμούν το σώμα και το πνεύμα.

Εκεί μπορεί κάποιος να απολαύσει το μπλε της θάλασσας, καθώς και τα δροσερά κοκτέιλ στο εξωτερικό μπαρ του εστιατορίου που λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ.

ABOUT JAMIE OLIVER:

Ο Jamie Oliver θεωρείται ένα παγκόσμιο φαινόμενο στον τομέα του φαγητού και της παρουσίασης του. Κατά τη διάρκεια των 23 χρόνων τηλεοπτικής αλλά και εκδοτικής του καριέρας, κατάφερε να πωλήσει πάνω από 48 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως, ενώ τον έχουν παρακολουθήσει τηλεοπτικά περίπου 67 εκατομμύρια κόσμος σε 182 περιοχές να φτιάχνει και να δημιουργεί νόστιμες συνταγές από το μηδέν.

Ο Jamie ξεκίνησε τη μαγειρική από τα 8 του χρόνια, στο pub των γονιών του ‘The Cricketers’ στο Essex. Αφού αποφοίτησε από το σχολείο, ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ και συνέχισε να εργάζεται στο River Café, όπου τον ανακάλυψε μια τηλεοπτική εταιρία παραγωγής κι έτσι γεννήθηκε ο όρος που τον έκανε διάσημο ως The Naked Chef.

Από το 2008 ο Jamie Oliver έχει ανοίξει πάνω από 40 εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και 22 στο εξωτερικό και συνεχίζει την επέκταση των επιχειρήσεων του στον τομέα της εστίασης και του φαγητού.

Ο Jamie ζει με τη γυναίκα του Jools και τα 5 τους παιδιά στο Essex στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το εστιατόριο, εδώ:

Website:

www.jamieoliverkitchen.com.cy

Facebook:

@JOKCyprus

Instagram:

@jamieoliverkitchen_cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ