Η Nespresso, πρωτοπόρος στην παρασκευή καφέ και γνωστή για την υψηλή ποιότητα Espresso, παρουσίασε την Τετάρτη 18.01.2023 τη νέα μηχανή VERTUO POP στην Κυπριακή Αγορά. Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Δούκισσα Νομικού.

Η Nespresso ανατρέπει ξανά τα δεδομένα με τη νέα Vertuo Pop, φέρνοντας την επανάσταση στο χρώμα, προσφέροντας μια μηχανή με μοντέρνα αισθητική και design όπου συνδυάζεται η τεχνολογία, η εξαιρετική γεύση και φυσικά η βιώσιμη ποιότητα.

Η Vertuo Pop αποτελεί τη νεότερη μηχανή για το σύστημα Vertuo της Nespresso, το οποίο αλλάζει τον τρόπο παρασκευής του καφέ με την εισαγωγή της τεχνολογίας Centrifusion™ και επιτρέπει την παρασκευή έως και 4 διαφορετικών μεγεθών κούπας. Από espresso έως signature mug, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν την τέλεια κούπα καφέ στο σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού. Με ύψος μόλις 25 εκατοστά είναι μικρότερη σε μέγεθος σε σχέση με τις προηγούμενες Vertuo και διατίθεται σε 6 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις (Pacific Blue, Aqua Mint, Spicy Red, Mango Yellow, Coconut White & Liquorice Black).

Η νέα μηχανή Nespresso Vertuo Pop κατασκευάζεται από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό και συσκευάζεται με 99% ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ καταναλώνει χαμηλές ποσότητες ενέργειας. Επιπλέον όλες οι κάψουλες Nespresso μπορούν να ανακυκλωθούν. 

Απολαύστε την τέλεια κούπα καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στην τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion, που ενισχύει τα αρώματα κάθε χαρμανιού. Espresso, Double Espresso, Grand Lungo, Signature Mug… η επιλογή είναι δική σας!

Η Nespresso VERTUO POP είναι διαθέσιμη στο www.nespresso.com.cy, στο Nespresso APP και στις Nespresso Boutiques:

Mall of Cyprus, 3 Verginas Street, 2025

Nicosia Mall, Madrid 2, Lakatamia, 2306

Stasikratous, 18, Stasicratous Street, 1065

Alpha Mega, 3, Nikou Kranidioti, Engomi

My Mall, 285, Franklin Roosvelt, Limassol 3150- My Mall

Olympic Residence, 353 Olympic Residence, 28th October Street, 3107

Metropolis Mall, European Union Avenue 5, 6043

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Nespresso www.nespresso.com.cy, επικοινωνήστε με το Nespresso Club στο 8000 22 33 (Freephone) ή κατεβάστε την εφαρμογή Nespresso App. onelink.to/nespressocy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ