Το GEL-NIMBUS™ 25 ψηφίστηκε ως το #1 σε άνεση μετά από ανεξάρτητη δοκιμή ανάμεσα σε 100 δρομείς, η οποία πραγματοποιήθηκε από το The Biomechanics Lab στη Νότια Αυστραλία.

Διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία PureGEL™, η οποία προσφέρει πιο άνετες προσγειώσεις και περισσότερη απορρόφηση κραδασμών. Η τεχνολογία PureGEL™, που δεν είναι εξωτερικά ορατή, είναι στρατηγικά ενσωματωμένη στην ενδιάμεση σόλα για να προσφέρει βελτιωμένη απορρόφηση κραδασμών και πιο ομαλές μεταβάσεις.

Σχεδιασμένο να παρέχει βελτιωμένη άνεση στο πέλμα, GEL-NIMBUS™ 25 διαθέτει νέα ελαφριά και ενεργητική αντικραδασμική προστασία FF BLAST™ PLUS ECO, με 20% περισσότερο αφρό σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Ο αφρός είναι κατασκευασμένος από τουλάχιστον 20% βιολογικό υλικό από ανακυκλώσιμες πηγές, όπως υπολείμματα επεξεργασίας ζαχαροκάλαμου.

Επιπλέον, η νέα απαλή και ελαστική πλεκτή γλώσσα του καθώς και το κολλάρο του, προσφέρουν καλύτερη εφαρμογή και επιτρέπουν την καλύτερη διαπνοή. Το παπούτσι δίνει την αίσθηση ότι είναι προέκταση του ποδιού και κάνει κάθε βήμα πιο άνετο και ομαλό!

Βρείτε τη νέα συλλογή GEL-NIMBUS™ 25 της ASICS στα καταστήματα Famous Sports σε όλη την Κύπρο, και μέσω του eshop www.famousports.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ