Η αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s, πιστή στη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά της απέναντι στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία, στηρίζει τον «14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ», ως Επίσημος Χορηγός Εθελοντισμού.

Χωρίς αμφιβολία, οι εθελοντές είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά κομμάτια του παζλ κάθε αθλητικής διοργάνωσης, γιατί συμβάλλουν στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή της. Με την ίδια λογική, η διεξαγωγή του «14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ», θα γίνει εφικτή με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Σημειώστε, λοιπόν, τις μέρες, γιατί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαρτίου, όπου αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες δρομείς από Κύπρο και εξωτερικό.

«Ο εθελοντισμός και γενικότερα η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελούν θεμελιώδη αρχή για τη McDonald’s, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η κοινωνική υπευθυνότητα και ευσυνειδησία είναι συνυφασμένες με την Εταιρεία και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις αξίες και το όραμά της. Γι’ αυτό, μέσα από αντίστοιχες ενέργειες που προάγουν τις βασικές αρχές του εθελοντισμού, κάθε προσπάθεια της McDonald’s επικεντρώνεται στην προσφορά απέναντι στην κοινωνία. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους νέους να συμμετέχουν ενεργά σε ενέργειες εθελοντισμού, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της αξίας της συνεισφοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά η Επικεφαλής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της McDonald’s Κύπρου, κα Κατερίνα Ανδρέου, για να συνεχίσει αναφέροντας πως: «Όπως κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός, έτσι και ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ χρειάζεται ένα μεγάλο αριθμό εθελοντών για να συμβάλει στη διεξαγωγή του, που θα διαρκέσει δύο μέρες. Επομένως, σας προσκαλούμε να γίνετε εθελοντές, δηλώνοντας έγκαιρα συμμετοχή».

McDonald’s Κύπρου:

H McDonald’s Κύπρου άνοιξε το πρώτο εστιατόριό της στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, τον Ιούνιο του 1997. Σήμερα απαριθμεί 22 εστιατόρια παγκυπρίως και επικεντρώνεται σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επενδύοντας παράλληλα στον αθλητισμό, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των παιδιών. Απαριθμεί άνω των 1.000 ανθρώπων στο προσωπικό της, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s, σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ:

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό στις 19 και 20 Μαρτίου 2022. Θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου, θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5χλμ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες απ’ όλη την Κύπρο να δοκιμάσουν τα όριά τους.  Την ίδια μέρα, εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1χλμ.

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου απ’ όλο τον κόσμο. Εκτός από τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Δρόμο 42χλμ, διεξάγονται και ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21χλμ, ο Petrolina 10χλμ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5χλμ.

Η κοινωνική προσφορά του «ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ» είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχει στηρίξει περισσότερες από 40 Φιλανθρωπικές Οργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, κάντε κλικ εδώ https://getyourtickets.eu/event/OPAPLimassolMarathon2022 ή επισκεφθείτε τη σελίδα “Limassol Marathon” στο Facebook, κάνοντας κλικ εδώ: www.facebook.com/limassolmarathon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ