Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Louis Hotels βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», φιλοξενώντας αφιλοκερδώς για δεύτερη φορά φέτος στο ξενοδοχείο Τhe Royal Apollonia στη Λεμεσό συγκέντρωση του Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, παρευρέθηκαν παιδιά που μάχονται τον καρκίνο μαζί με τους γονείς τους, καθώς επίσης χορηγοί και υποστηρικτές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγές στις οικογένειες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», κ. Άκης Λεβέντης και κα Λίζα Δημητρίου, καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ανέπτυξαν θέματα του καρκίνου που απασχολούν τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ευχαριστώντας το ξενοδοχείο The Royal Apollonia για τη διαχρονική του φιλοξενία, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την έμπρακτη στήριξη της Louis Hotels στο έργο τους: «Μια τέτοια στήριξη προς όφελος των παιδιών και νέων που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου επενεργεί και σε μας τους εθελοντές σαν κινητήρια δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου», κατέληξαν.

Αναφερόμενη στη φιλανθρωπική δράση της Louis Hotels, η κα Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer, ανέφερε: «Ως διαχρονικός αρωγός της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε, θεωρούμε ευθύνη μας να στηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία συνδέσμους όπως το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημα τους την πνευματική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη των καρκινοπαθών παιδιών και των οικογενειών τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ