Η MPM IMPORTS η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Travel Stories που εισάγει αποκλειστικά τα βιώσιμα μπουκάλια 24Bottles, παρουσιάζει την νέα σειρά FRA. Η νέα σειρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον εικονογράφο FRA! – Francesco Caporale στην εβδομάδα Design του Μιλάνο με αφορμή τα δεκάχρονα της 24Bottles.

O Francesco Caporale με την βοήθεια του Doodle Art ζωγράφισε την εξέλιξη του brand της 24Bottles στους τοίχους του Flagship Store τους στο Μιλάνο για να αποτυπώσει την μοναδική του ιστορία.  Η 24Bottles επίλεξε αυτό τον τρόπο για να δώσει μια μοντέρνα αίσθηση στο brand μακριά από τα αυστηρά μοτίβα και παράλληλα να προωθήσει ένα ελεύθερο τρόπο σκέψης.  Η σειρά FRA διατίθεται σε δύο εκδοχές, FRA με πορτοκαλί και FRA με λευκό φόντο, ενώ διαθέτει μια μοναδική επίστρωση στο εξωτερικό της, που την προστατεύει από γρατζουνιές δίνοντας της παράλληλα μια αίσθηση πολυτέλειας. 

Όπως και όλα τα μπουκάλια της 24Bottles, η σειρά FRA είναι ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον αφού κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και δεν περιέχει BPA ή άλλες τοξικές ουσίες.  Τα μπουκάλια FRA διατηρούν το νερό ζεστό και κρύο 12 και 24 ώρες αντίστοιχα  είναι ελαφριά και εργονομικά, καθιστώντας τα ιδανικά για καθημερινή χρήση, στο γραφείο, στο γυμναστήριο ή και στις εκδρομές. 

Η σειρά FRA είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Travel Stories σε Nicosia Mall, Mall of Cyprus, My Mall & Metropolis Mall αλλά και online στο travelstories.com.cy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ