Όλοι ξέρουμε ότι για να στήσεις από την αρχή ένα εφηβικό υπνοδωμάτιο -εκτός από υπομονή- χρειάζεται να έχεις τα αφτιά σου ανοιχτά για να ακούς τις επιθυμίες του έφηβου παιδιού στο σπίτι. Γιατί το σίγουρο είναι ότι θα θέλει να είναι άνετο και λειτουργικό το δωμάτιό του αλλά θα θέλει να εκφράζει και τον χαρακτήρα του. Η ΙΚΕΑ είναι δίπλα σου και σε αυτή την «ειδική» αποστολή με ιδέες και λύσεις που θα ενθουσιάσουν ακόμη και το έφηβο παιδί που κρύβεις μέσα σου!

Οι δραστηριότητες ενός νέου ανθρώπου, από τον ύπνο, το διάβασμα μέχρι και την ψυχαγωγία, μπορούν να χωρέσουν σε ένα υπνοδωμάτιο. Κάθε έπιπλο μπορεί να λειτουργεί και ως κάτι άλλο, π.χ. το κρεβάτι μπορεί να μην είναι μόνο κρεβάτι αλλά να λειτουργεί και ως καναπές ή ένας αποθηκευτικός χώρος στον τοίχο μπορεί να λειτουργεί και ως χώρος για διακόσμηση εκτός από αποθήκευση! Και μην ξεχάσουμε βεβαίως και την πολυχρηστική πολυθρόνα που δεν λείπει από κανένα υπνοδωμάτιο (είτε έφηβου είτε ενήλικα!).

Ανακάλυψε περισσότερες ιδέες, tips και προτάσεις για το εφηβικό υπνοδωμάτιο στον σύντομο οδηγό που θα βρεις στην ιστοσελίδα της ΙΚΕΑ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ