Τρίτη 25 Απριλίου

Η ΙΚΕΑ, πιστεύει πολύ στους νέους ανθρώπους, στο ταλέντο, στις δυνατότητες, στη δημιουργικότητα και στο πάθος τους. Θέλοντας λοιπόν να στηρίξει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τις ιδέες τους, είχε και αυτή μια ωραία ιδέα!

Έδωσε προϊόντα της σε φοιτητές Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών 5 Πανεπιστημιακών Σχολών της Κύπρου, να τα φιλοτεχνήσουν με το ταλέντο τους, αλλά πάνω απ’ όλα με την καρδιά τους.

Όλοι οι φοιτητές, με τη βοήθεια των καθηγητών τους, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και θα έχουν τη χαρά και την τιμή να δουν τα έργα τους να εκτίθενται την Τρίτη 25 Απριλίου, στην Λεβέντειο Πινακοθήκη, σε μία ανατρεπτική έκθεση με τίτλο: “Follow Your Art”.

Η έκθεση, η οποία θα είναι ανοικτή, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και τα εγκαίνια θα τελέσει η έντιμη Υπουργός Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου.

Αυτό όμως που κάνει την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή, είναι ότι τα έργα θα δημοπρατηθούν και όλα τα έσοδα θα δοθούν για οικονομική ενίσχυση του Hope For Children.

Ρίξε μια ματιά για να επιλέξεις το έργο ή τα έργα που θα κάνεις bid, εδώ: ikea.com.cy/followyourart

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ