Η Emirates συνεχίζει να στηρίζει το λαό του Λιβάνου που δοκιμάζεται ακόμα, μετά από τις καταστροφικές εκρήξεις στο λιμάνι της πόλης στις αρχές Αυγούστου. Η αεροπορική εταιρεία εκφράζει εμπράκτως τη στήριξη της μέσα από τη δωρεά των πελατών της, σε μετρητά ή σε Μίλια Skywards, ώστε να αξιοποιηθεί χώρος μεταφοράς φορτίου με την Emirates SkyCargo. Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την μεταφορά απαραίτητων τρόφιμων, φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και οικοδομικών υλικών, απευθείας σε διεθνώς αναγνωρισμένες ΜΚΟ στον Λίβανο.

Πάνω από 12.000 δωρεές από 140 χώρες έχουν γίνει μέσα από την ειδική πλατφόρμα τoυ Emirates Airline Foundation, και από την ιστοσελίδα της Emirates σε μετρητά ή Skywards Miles. Μεγάλη ήταν η συμβολή στις δωρεές από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική.

Επιπλέον, ορισμένα μέλη της EmiratesSkywards έχουν επιδείξει τεράστια γενναιοδωρία και αφοσίωση, ώστε να συνδράμουν στην ενίσχυση της ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Βηρυτό, μέσω ατομικών συνεισφορών περίπου 250.000 μιλίων. Συνολικά, τα μέλη της Emirates Skywards έχουν δωρίσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 120 εκατομμύρια μίλια. 

τρόφιμα και άλλα είδη έκτακτης ανάγκης απευθείας στη Βηρυτό, μέσω της Emirates SkyCargo. Επιπλέον, η Emirates SkyCargo συμβάλλει περαιτέρω παρέχοντας έκπτωση 20% στα τέλη αερομεταφοράς για εγκεκριμένα φορτία. 

Πιο συγκεκριμένα από τις 13 Αυγούστου, η Emirates SkyCargo έχει μεταφέρει 160.000 κιλά ιατρικών προμηθειών και τροφίμων στη Βηρυτό, συνεργαζόμενη με τοπικές και διεθνείς ΜΚΟ που παρέχουν βοήθεια σε πληγείσες οικογένειες και κοινότητες. Οι περισσότερες αποστολές φορτίων βρίσκονται σε εξέλιξη, με έξι ακόμα να προγραμματίζονται για τις επόμενες εβδομάδες για τη μεταφορά ιατρικών ειδών, τροφίμων που δεν αλλοιώνονται, ρούχων, μέσων ατομικής προστασίας, προϊόντων υγιεινής και κτηνιατρικών εφοδίων στη Βηρυτό.

Η Emirates είναι υπερήφανη που σε δύσκολους καιρούς, στηρίζει τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται, προσφέροντας βοήθεια έκτακτης ανάγκης σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο.

Μέσω του Emirates Airline Foundation, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει περισσότερα από 30 ανθρωπιστικά και φιλανθρωπικά προγράμματα σε 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων χωρών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Η Emirates πετά ήδη στον Λίβανο εδώ και περίπου 30 χρόνια και προς το παρόν εξυπηρετεί τη Βηρυτό με δύο καθημερινές πτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.emirates.com/standwithlebanon 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ