Η Emirates ανακοινώνει ότι θα αρχίσει εκ νέου τέσσερις εβδομαδιαίες υπηρεσίες στο θέρετρο του Πουκέτ στη Ταϊλανδή από τις 2 Ιουλίου 2021, με το άνοιγμα του δημοφιλούς προορισμού σε διεθνείς τουρίστες. Επιπλέον, όσοι εμβολιάζονται κατά του COVID-19 θα απολαύσουν ταξίδια χωρίς προβλήματα και χωρίς καραντίνα κατά την άφιξη. Με τα μέτρα για την ασφαλή επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας του Πουκέτ, οι πελάτες που ταξιδεύουν στον προορισμό, γνωστός για τις μεγάλες παραλίες και τη λευκή άμμο, θα απολαύσουν ταξίδια χωρίς καραντίνα σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη διακοπών του κόσμου.

Η διαδρομή Ντουμπάι-Πουκέτ θα λειτουργεί με Boeing 777-300ER σε διαμόρφωση τριών κατηγοριών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Πρώτη και Διακεκριμένη Θέση καθώς και στην Οικονομική Θέση. Η πτήση EK378 της Emirates αναχωρεί από το Ντουμπάι κάθε Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 03:00, φτάνοντας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 12:30 την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, EK379, θα αναχωρήσει από το Πουκέτ στις 00:10, τις Τετάρτες, τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις Δευτέρες, φτάνοντας στο Ντουμπάι στις 03:05 την ίδια ημέρα (όλες οι ώρες είναι τοπικές).

Οι τέσσερις εβδομαδιαίες υπηρεσίες θα προσφέρουν στους πελάτες ευκολία και επιλογές για τα σχέδια των διακοπών τους. Ο δημοφιλής προορισμός της Ταϊλάνδης παραμένει αγαπημένος στους ταξιδιώτες από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και όχι μόνο. Η Emirates επαναλειτούργησε επίσης πτήσεις προς Μπανγκόκ από τον Σεπτέμβριο του 2020, παρέχοντας καθημερινή υπηρεσία.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πτήσεις προς Πουκέτ μεταβαίνοντας στο http://www.emirates.com/ ή μέσω προτιμώμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου στο Πουκέτ και την υποχρεωτική τεκμηρίωση για μη υπηκόους της Ταϊλάνδης, οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τη σελίδα ταξιδιωτικών απαιτήσεων στο emirates.com.

Η Emirates ανασχηματίζει σταδιακά το παγκόσμιο δίκτυό της, με ασφαλή και βιώσιμο τρόπο και έχει επαναλάβει τις υπηρεσίες επιβατών σε περισσότερους από 120 προορισμούς, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να συνδέονται εύκολα στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία-Ειρηνικό μέσω του Ντουμπάι. Η Emirates παραμένει επικεντρωμένη στη λήψη διαφόρων μέτρων για να διευκολύνει τα ταξίδια και υπήρξε ηγέτης στην εισαγωγή πρωτοβουλιών σε συνεργασία με υγειονομικές αρχές και οργανισμούς για την προστασία της υγείας και της ασφάλειάς των πελατών τους. Η Emirates εισήγαγε μέτρα στο έδαφος σε όλα τα σημεία επαφής και στο αεροσκάφος για να παρέχει στους επιβάτες της τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία για να διευκολύνει το ταξίδι των πελατών μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια μιας δυναμικής περιόδου. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω στις πρωτοβουλίες εξυπηρέτησης πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας τους πιστούς πελάτες να διατηρήσουν την κατάσταση των μιλίων και της βαθμίδας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ