Η Emirates έλαβε το APEX 2021 Five Star Global Official Airline RatingTM, μια αξιολόγηση βασιζόμενη στα σχόλια των επιβατών που συλλέχθηκαν ανεξάρτητα από την APEX μέσω της συνεργασίας της με το TripIt.

Η αξιολόγηση είναι εγκεκριμένη και πιστοποιημένη  από εξωτερικό ελεγκτή για να διασφαλίσει ότι όλες οι βαθμολογίες έγιναν από γνήσιους ταξιδιώτες που πέταξαν με την αεροπορική εταιρεία που αξιολογούν.

Ο Adel Al Redha, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε αυτήν την αναγνώριση από τους πελάτες μας. Αντικατοπτρίζει όλες τις προσπάθειές μας να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία στις πτήσης.

Πρόσθεσε: «Τους τελευταίους μήνες, ως Emirates έχουμε διαρκώς ελέγξει και προσαρμόσει προληπτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ώστε να συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα και έχουμε επίσης παρακολουθήσει την καινοτομία. Σύμφωνα με τη στρατηγική μας και το όραμα των ηγετών μας, η Emirates συνεχίζει να επενδύει στη βελτίωση της πρότασης και του προϊόντος των πελατών μας. Τους τελευταίους μήνες, έχουμε φέρει στην αγορά αρκετές καινοτόμες υπηρεσίες για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση, άνεση και ευκολία και απρόσκοπτα ταξίδια. Αυτά δεν ήταν απλώς μια απάντηση στην πανδημία, αλλά και μέρος του DNA και της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την πίστη των πελατών μας και να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας στον κλάδο.»

O Διευθύνων Σύμβουλος της APEX, Dr. Joe Leader δήλωσε: «Με ανεξάρτητα επαληθευμένους επιβάτες που υπηρετούν ως τελικοί κριτές, η Emirates συνεχίζει να θέτει την υψηλότερη βαθμίδα εμπειρίας αεροπορικών εταιρειών κερδίζοντας την βαθμολογία APEX Official Airline Ratings ™ Global Five Star κάθε χρόνο χωρίς αποτυχία. Η ικανότητα της Emirates να συνεχίσει να προάγει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, ακόμη και ενάντια στις δυσκολίες της επιδημίας, καταδεικνύει την αδιάκοπη εστίαση της αεροπορικής εταιρείας στη θετική εμπειρία των πελατών. Έχω ζήσει την εμπειρία της Οικονομική, Διακεκριμένης και Πρώτης κατηγορίας των προϊόντων της Emirates με θαυμασμό για κάθε κατηγορία υπηρεσιών που υποστηρίζεται απρόσκοπτα από το σύστημα ice της Emirates κατά την πτήση. ”

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται του κλάδου στην αποκατάσταση της ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης. Ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσέφερε δωρεάν ιατρική κάλυψη COVID-19 για όλους τους πελάτες και αργότερα επεκτάθηκε σε μια πλήρη ασφαλιστική κάλυψη πολλαπλών κινδύνων, και έχει τροποποιήσει τις υπηρεσίες της επί του σκάφους και επί εδάφους για να εισαγάγει βελτιωμένα πρωτόκολλα βιοασφάλειας, ενώ συνεχίζει να προσφέρει τις εμπειρίες της όπως το Emirates lounge και το ενσωματωμένο Shower Spa.

Η Emirates ξεκίνησε επίσης πρόσφατα τις πλήρως ενσωματωμένες εγκαταστάσεις βιομετρίας της στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, καθώς και τις εγκαταστάσεις αυτοεξυπηρέτησης και αποσκευών που μειώνουν περαιτέρω την επαφή και διευκολύνουν το ταξίδι των πελατών στο έδαφος.

Η αεροπορική εταιρεία έχει μέχρι στιγμής λάβει 2 νέα αεροσκάφη A380 φέτος, τα πιο δημοφιλή αεροσκάφη και εμπειρία πτήσης μεταξύ των πελατών της Emirates. Τα επόμενα αεροσκάφη Emirates A380, εξοπλισμένα με την πρώτη καμπίνα premium Οικονομικής θέσης της αεροπορικής εταιρείας, έχουν προγραμματιστεί για παράδοση πριν από το τέλος Δεκεμβρίου.

Η Emirates επανάφερε τις υπηρεσίες επιβατών σε σχεδόν 100 προορισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις, το τρέχον δίκτυο της Emirates και τα ολοκληρωμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας, επισκεφθείτε τον κέντρο πληροφοριών της Emirates COVID-19.

Οι APEX Official Airline Ratings ™ δημιουργήθηκαν με βάση ουδέτερα σχόλια επιβατών από τρίτους και πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν μέσω της συνεργασίας της APEX με το TripIt® από την Concur®, την κορυφαία παγκοσμίως ταξιδιωτική εφαρμογή οργάνωσης ταξιδιών. Χρησιμοποιώντας κλίμακα πέντε αστέρων, σχεδόν ένα εκατομμύριο πτήσεις αξιολογήθηκαν από επιβάτες σε περισσότερες από 600 αεροπορικές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Η APEX Official Airline Ratings ™ πιστοποιήθηκε ανεξάρτητα από μια επαγγελματική εταιρεία εξωτερικού ελέγχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ