Η ΕΚΟ συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα μέσα από το ΕΚΟ Smile. Αυτή τη φορά παρέδωσε σε έναν ακόμη υπερτυχερό του μεγάλου διαγωνισμού EKO Smile App, ένα αυτοκίνητο – όνειρο για κάθε οδηγό. Ο μεγάλος νικητής Γιώργος Εφραίμη απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο επιβατικό όχημα Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T, αξίας €56.300, το οποίο παρέλαβε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Απριλίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο νέο υπερσύγχρονο πρατήριο ΕΚΟ στη Λακατάμεια, στην οδό Μελίνας Μερκούρη 22, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των παρευρισκομένων.

Ο μεγάλος διαγωνισμός για την ανάδειξη του νέου υπερτυχερού ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής ΕΚΟ Smile, οι οποίοι επιβραβεύονταν με συμμετοχές στην κλήρωση με βάση τη χρήση της εφαρμογής. Όσο πιο πολύ οι χρήστες αξιοποιούσαν την εφαρμογή ΕΚΟ Smile, τόσο αύξαναν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν την Ford Mustang! Η κλήρωση που ανέδειξε τον μεγάλο νικητή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουάριου, στην Λεβέντειο Πινακοθήκη. Την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Υφυπουργός  Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος, καθώς και Νομικός Σύμβουλος από το δικηγορικό γραφείο «Γιώργος Γιάγκου Δ.Ε.Π.Ε.».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παράδοση του ολοκαίνουριο αυτοκινήτου, τα κλειδιά έδωσε στον νικητή ο Διευθύνων Συμβούλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο οποίος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος που για ακόμη μια φορά η ΕΚΟ Κύπρου πρωτοπορεί και, μέσω της καινοτόμου εφαρμογής ΕΚΟ Smile, όχι μόνο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές της, αλλά καταφέρνει να χαρίζει και χαμόγελα.

Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή ΕΚΟ Smile, η ΕΚΟ Κύπρου  προσφέρει άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, μετατρέποντας τις συναλλαγές των καταναλωτών σε όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ευχάριστη εμπειρία και διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους. Αξίζει να σημειωθεί πως το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την εφαρμογή, η οποία έχει ήδη διακριθεί σε πολλαπλές βραβεύσεις στην χώρα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ