Έχουν εκδοθεί και παραδοθεί στους ιδιοκτήτες οι τίτλοι της πολυκατοικίας City Home 95, που ανέγειρε η Cyfield.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία, στην οδό Ρήγα Φεραίου (παράλληλα με τη λεωφόρο Κένεντυ και κάθετα με τη λεωφόρο Νίκης).

Είναι μια μοντέρνα πολυκατοικία αποτελούμενη από 8 διαμερίσματα, ιδανική για άτομα που επιθυμούν να ζουν στο κέντρο της πόλης, αλλά σε ήσυχη περιοχή.

Κοντά στην πολυκατοικία βρίσκονται σχολεία, καταστήματα και υπηρεσίες, ενώ υπάρχει εύκολη πρόσβαση προς όλα τα σημεία της Λευκωσίας.

Τα διαμερίσματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα και προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα.

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι – τραπεζαρία, μεγάλη καλυμμένη βεράντα, μοντέρνα κουζίνα, δύο άνετα υπνοδωμάτια και δύο χώρους υγιεινής. Επίσης, διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, και αποθήκη.

Όλα τα διαμερίσματα είναι σύγχρονης αρχιτεκτονικής, διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας στην κατασκευή και έχουν άριστα υλικά.

Η Cyfield αισθάνεται υπερήφανη που ολοκλήρωσε στα χρονοδιαγράμματα το εν λόγω έργο και παρέδωσε τους τίτλους στους ιδιοκτήτες του.

Η συνέπεια αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή για την Cyfield, η οποία συνεχίζει να προσφέρει μοντέρνες και ιδανικές λύσεις για ιδιόκτητη κατοικία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ