Παρών στο 1ο Limassol Coffee Festival, που πραγματοποιήθηκε στις 15 – 17 Οκτωβρίου στη Μαρίνα Λεμεσού, δήλωσε η Coffee Island και οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο της Limited Edition καφέ Papua New Guinea Kunjin.

Ο νέος Microfarm Kunjin της Coffee Island ο οποίος αποτελεί τον 25ο της σειράς Microfarm Project ήρθε από την Παπούα Νέα Γουινέα για να μας ταξιδέψει με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Νότες από δαμάσκηνο, κακάο, περγαμόντο και μήλο, σε ένα φλιτζάνι από 100% specialty καφέ, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα μοναδικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, η παρουσία της Coffee Island στο φεστιβάλ συνοδεύτηκε με μια σημαντική τιμητική διάκριση αφού η Χαρίκλεια Βλάχου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος της Coffee Island Δεκέλειας αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του Brewers Cup Championship του Limassol Coffee Festival.

Για την ανάδειξη του νικητή του Brewers Cup Championship του Limassol Coffee Festival,  που ακολούθησε τα πρότυπα διεθνών διαγωνισμών, συστάθηκε κριτική επιτροπή από διακεκριμένους κύπριους επαγγελματίες του χώρου ενώ τη γενική επίβλεψη ανέλαβαν κριτές παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ