Το Reflect Festival, η κορυφαία εκδήλωση τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά στις 30-31 Μαΐου, στο Kolla Factory. Ως μέρος αυτής της εκδήλωσης, το ReflectX προσφέρει την δυνατότητα στις start-up να παρουσιάσουν τον εαυτό τους, παρέχοντας πρόσβαση σε διασυνδέσεις και έκθεση σε άτομα του χώρου. Φέτος, η CAPSBOLD εντάσσεται ως ο επίσημος συνεργάτης μάρκετινγκ του Reflect Festival, ενώ δίνει και την υποστήριξή της στο ReflectX, ως χορηγός μάρκετινγκ.

Η Συνεισφορά της CAPSBOLD

Η CAPSBOLD είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί τη χορηγία που θα παραχωρήσει και τη συνεργασία της με το διαγωνισμό ReflectX, υποστηρίζοντας τις startup επιχειρήσεις.

Αναγνωρίζοντας την κρίσιμη σημασία του μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις, η CAPSBOLD έχει δεσμευτεί να προσφέρει τρία βραβεία συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, σε υπηρεσίες μάρκετινγκ.

Τα βραβεία πιο αναλυτικά:

– Ο νικητής θα λάβει το σημαντικό ποσό, των 10.000 ευρώ, το οποίο θα τού δώσει σημαντική ώθηση στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία του.

– Η δεύτερη θέση θα βραβευτεί με 3.000 ευρώ, προσφέροντας μια πολύτιμη υποστήριξη στις δραστηριότητες του μάρκετινγκ τους.

– Η τρίτη θέση θα λάβει 2.000 ευρώ, με στόχο να τους βοηθήσει να ενισχύσουν τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ.

Στις τρεις κορυφαίες startup επιχειρήσεις θα δωθούν εξατομικευμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ, που θα καλύπτουν βασικούς τομείς όπως η στρατηγική, η δημιουργία εξατομικευμένης ταυτότητας,graphic design, 3D graphics, illustrations, photo and video production, και δημιουργικά website concepts. Αυτές οι υπηρεσίες θα προσαρμοστούν για να καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε startups.

CAPSBOLD: Ο συνεργάτης που χρειάζεται κάθε επιχείρηση

Μέσω του ReflectX, οι startups αποκτούν πρόσβαση σε μια πλατφόρμα που καλλιεργεί την τεχνολογική πρόοδο και διευκολύνει τις διασυνδέσεις με επενδυτές και επαγγελματίες του κλάδου. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με ένα παγκόσμιο δίκτυο επενδυτών, συμβούλων και επιχειρηματιών, βελτιώνοντας τις ιδέες τους και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.

Σημαντικές ημερομηνίες:

– 30 Απριλίου: Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

– 5 Μαΐου: Ανακοίνωση φιναλίστ

– 13 και 14 Μαΐου: Διαδικτυακές συνεδρίες καθοδήγησης

– 30 Μαΐου: Παρουσίαση ημιτελικών

– 31 Μαΐου: Τελικοί ReflectX

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ