Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ είναι ξανά υποψήφια για τα IN Business Awards 2022. Η φετινή μας υποψηφιότητα εμπίπτει σε μία νέα κατηγορία, αυτή του «Εμπορίου», με βασικά κριτήρια μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη εργασιών στην Κύπρο και στο εξωτερικό, την προσαρμοστικότητα στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, την έγνοια για το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον, καθώς την ικανότητα στην καινοτομία.

Εδώ και τέσσερεις δεκαετίες, η εταιρεία μας παρασκευάζει προϊόντα με παραδοσιακές και αυθεντικές συνταγές. Παράλληλα, αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντάς τους προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Σημείο αναφοράς στην επιτυχημένη πορεία που καταγράφουμε όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί η διαχρονική σας στήριξη και η προτίμησή σας στα προϊόντα μας. Ευχαριστούμε, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε παραδοσιακά και ποιοτικά προϊόντα, με τις ίδιες αυθεντικές συνταγές, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής.

Μπορείτε να στηρίξετε την υποψηφιότητά μας στα φετινά IN Business Awards, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Online – Επισκεφθεί την ιστοσελίδα https://www.inbawards.com/voting και επιλέξτε «ΑΛΑΜΠΡΑ-Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ», στην κατηγορία «Εμπόριο».

SMS – Στείλτε sms στο 5533, με το μήνυμα «ΙΒ7 1».

Τηλεφωνικά – Καλέστε στο 90031707.

Με ψηφοδέλτιο – Συμπληρώστε τα έγκυρα ψηφοδέλτια που θα βρείτε στα τεύχη Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2023 και αποστείλετέ τα ταχυδρομικώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ