Το βραβευμένο πρόγραμμα ανταμοιβής Emirates Skywards της Emirates και της flydubai, ξεκίνησε μια αποκλειστική προσφορά για να βοηθήσει τα μέλη του να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο γρηγορότερα. Τα μέλη του Emirates Skywards κερδίζουν αυτόματα διπλά μίλια για όλες τις πτήσεις των 2 εταιρειών για κρατήσεις από την 1 Απριλίου έως τις 30 Ιουνίου, για ταξίδια μεταξύ 1ης  Απριλίου και 30 Δεκεμβρίου 2021.*

Για να επωφεληθούν από την προσφορά, οι πελάτες θα πρέπει είτε να είναι ήδη μέλη του Emirates Skywards είτε να εγγραφούν πριν από τις 30 Ιουνίου 2021. Τα μέλη έχουν τώρα τη δυνατότητα να ανέβουν επίπεδο ταχύτερα και να ξεκλειδώσουν ένα ευρύ φάσμα προνομίων και ανταμοιβών.

Η προσφορά ισχύει για οποιοδήποτε εισιτήριο, ανεξαρτήτως του τύπου θέσης, που αγοράστηκε για ταξίδι με την Emirates ή τη flydubai κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς – βοηθώντας τα μέλη να κερδίσουν γρήγορα επαρκή μίλια για να ανέβουν επίπεδο. Για παράδειγμα, ένα μέλος στο επίπεδο Blue μπορεί να πραγματοποιήσει αναβάθμιση και να γίνει Silver μέλος του προγράμματος Skywards. Αντίστοιχα, ένα μέλος επιπέδου Silver μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει Gold μέλος.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά για την προσφορά επισκεφτείτε το emirates.com/ae/english/special-offers/

Το πρόγραμμα ανταμοιβής προσφέρει τέσσερα επίπεδα μέλους: Blue, Silver, Gold και Platinum. Το κάθε επίπεδο να προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και πλεονεκτήματα, όπως πρόσβαση στο σαλόνι αναμονής, προτεραιότητα κατά την επιβίβαση, πρόσβαση σε αποκλειστικό γκισέ για check-in, δωρεάν επιλογή θέσης και πολλά άλλα.

Κερδίστε περισσότερα μίλια Skywards και απολαύστε αποκλειστικές ανταμοιβές

Εκτός από την απόκτηση διπλών μίλιων, τα μέλη θα εξακολουθούν να μπορούν να κερδίζουν μίλια Skywards σε πτήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς. Τα μίλια Skywards μπορούν να εξαργυρωθούν για ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών, όπως αναβάθμιση θέσης, διαμονή σε ξενοδοχείο και μοναδικές εμπειρίες.

Προσφέροντας στα μέλη μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές

Με περισσότερα από 27 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως – το πρόγραμμα ανταμοιβής Emirates Skywards συνεχίζει να παρέχει στα μέλη του προσφορές μοναδικής αξίας, ασυναγώνιστες ανταμοιβές και πρωτότυπες προσφορές. Νωρίτερα φέτος, το πρόγραμμα ανταμοιβής ήταν ένα από τα πρώτα στον κόσμο – αν όχι το πρώτο – και πρώτο στην περιοχή, που προσέφερε στα μέλη του μια γενναιόδωρη παράταση του επιπέδου τους έως το 2022. Το πρόγραμμα ανταμοιβής επέκτεινε επίσης την ισχύ όλων των μιλίων Skywards με ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο 2020 έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Emirates Skywards, επισκεφθείτε emirates.com/skywards.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ