Η ομάδα της Κοινοτικής Στέγης Καϊμακλίου «Αρχάγγελος Μιχαήλ» [ΑΜΕΝ], η οποία εδώ και 38 χρόνια προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και σε ευάλωτους πληθυσμούς, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην έναρξη της δράσης «ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ»,την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, ημέρα του «Αρχαγγέλου Μιχαήλ», και ώρα 7.00μ.μ. στο Οίκημα της Στέγης, στην οδό Γιάννη Τσιαττάλα 12, 1022 Καϊμακλί, Λευκωσία.  Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο διακεκριμένος Έλληνας συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης και οι συνεργάτες της Στέγης Απόστολος Κουμαρίνος και Μαρία Καρακώστα των theSPEAKERS, για μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη βιώματα και εμπειρίες.  Η δράση εντάσσεται στο παγκόσμιο κίνημαGiving Tuesday.

Από τον Ιούνιο του 2022, η Κύπρος έγινε επίσημα μέλος του δικτύου, το οποίο δημιουργήθηκε το 2012, με απώτερο σκοπό να αναδείξει διαχρονικές αξίες των ανθρώπων, προωθώντας τη γενναιοδωρία και την προσφορά ως στάση ζωής για ευμενείς αλλαγές στον κόσμο.

Σήμερα, το παγκόσμιο κίνημα εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους, επιχειρήσεις και οργανισμούς σε περισσότερες από 85 χώρες, γι’ αυτό και καθιερώθηκε και ως Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς και Γενναιοδωρίας.  Φέτος, η Giving Tuesday θα εορταστεί σε όλο τον κόσμο στις 29 Νοεμβρίου

Η Στέγη «Αρχάγγελος Μιχαήλ», ως ο βασικός εκπρόσωπος [Leader] του κινήματος, συνδιοργανώνει με το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκστρατεία, από 8 μέχρι 29 Νοεμβρίου, για διάδοση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον Παγκόσμιο Θεσμό Giving Tuesday.  Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, θα παραδοθούν 29 συμβολικά πακέτα αγάπης σε άτομα επιρροής, αλληλοεπιδρώντας και διαχέοντας  τις  αξίες της  γενναιοδωρίας και της κοινωνικής προσφοράς.  Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του κ. Παναγιώτη Σεντώνα, Επιτρόπου του Πολίτη.

Πιστεύοντας στη δύναμη της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, η ομάδα της Στέγης ανέλαβε ως κύριος εκπρόσωπος του δικτύου στην Κύπρο, με στόχο να εμφυσήσει και να υπενθυμίσει διαχρονικές αξίες, να δώσει ιδέες και εργαλεία σε όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, γιατί μόνο μαζί  ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ