Διανύοντας τον τελευταίο μήνα του χειμώνα, επικρατεί η επιθυμία για ανανέωση,  ανεβασμένη διάθεση και αλλαγές στο σπίτι!  Ο ερχομός της άνοιξης ουσιαστικά σηματοδοτεί και μία νέα αρχή. Είναι η στιγμή όπου μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας και τα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ αποτελούν απλές και οικονομικές λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιήσουν στο έπακρον τις δυνατότητες του σπιτιού σας.

Οι νέες προτάσεις της ΙΚΕΑ προσφέρουν λύσεις για έξυπνη αποθήκευση, σωστή οργάνωση και εξοικονόμηση χώρου για όλο το σπίτι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία – στις οικογενειακές στιγμές, στην αναζήτηση νέων χόμπι ή απλά στις στιγμές χαλάρωσης, γνωρίζοντας ότι όλα είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι.

Η κουζίνα είναι από τους πιο δύσκολους χώρους εργασίας στο σπίτι. Τα νέα προϊόντα, σας δίνουν πρακτικούς και λειτουργικούς τρόπους αποθήκευσης και αξεσουάρ που θα σας εμπνεύσουν να μαγειρεύετε  κάθε φορά με φαντασία. Απολαύστε τη χαρά να ανοίγετε ένα ντουλάπι για να βρείτε βάζα αποθήκευσης όπως το KORKEN ή καλάθια όπως το RISATORP που θα σας βοηθήσουν να τα έχετε όλα σε τάξη και θα σας εμπνεύσουν να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί στην κουζίνα.

Εάν αναζητάτε έναν ήσυχο χώρο για τηλεργασία ή έναν χώρο χαλάρωσης για το νέο σας χόμπι και νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετό χώρο, τότε ένα νέο ντουλάπι γραφείου όπως το TROTTEN με συρόμενες πόρτες και εύκολη πρόσβαση και από τις δυο πλευρές, είναι η κατάλληλη λύση για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο αποθήκευσής σας.

Ο καιρός αλλάζει και θα χρειαστεί να σκεφτείτε την οργάνωση των ρούχων και παπουτσιών, για να αποφευχθεί η ακαταστασία. Το κουτί παπουτσιών, HEMMAFIXARE για παράδειγμα είναι μια λειτουργική λύση αποθήκευσης για τα αθλητικά παπούτσια ή τις αγαπημένες σας μπότες– απλά ανοίξτε το όταν το απαιτεί η στιγμή ή το ντύσιμο.

Τέλος, από τις νέες προτάσεις δεν λείπουν και τα προϊόντα που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε τον χώρο της εισόδου του σπιτιού ως λύση αποθήκευσης.

Το σύστημα KALLAX σε μινιμαλιστική διάθεση, είναι ιδανικό για αποθήκευση και οργάνωση των αγαπημένων σας αντικειμένων.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη νέα σειρά προϊόντων στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.com.cy   και προσθέστε ανανεωμένη διάθεση στους χώρους σας!

#ikea

#zoumemazi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ