Γλυκιές και εμπνευσμένες δημιουργίες εντυπωσιάζουν και φέτος στην Εβδομάδα Σοκολάτας, στο Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons, που μας επιφυλάσσει μια: “Around The World Chocolate Experience”.

Από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το άρωμα και η γεύση της σοκολάτας μας προκαλούν να ανακαλύψουμε τα υπέροχα μυστικά της, να γευτούμε ευφάνταστους συνδυασμούς από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες σοκολάτας, να αφεθούμε στην πανδαισία των βελούδινων υφών της, να δοκιμάσουμε υπέροχα ζεστά ροφήματα σοκολάτας, να παρασυρθούμε με τα μεθυστικά σοκολατένια κρασιά και να απολαύσουμε cognac αρμονικά συνδυασμένα με υπέροχα πραλινάκια.

Στο γευστικό γύρο του κόσμου με τη γλυκιά απόχρωση, περιπλανήθηκαν πρώτοι Εκπρόσωποι των Media, Food Bloggers και Influencers, οι οποίοι ενέδωσαν χωρίς καμία απολύτως ενοχή στον πειρασμό της σοκολάτας και απόλαυσαν από το εξαιρετικό menu, ξεχωριστές δημιουργίες του Pastry Chef Δημήτρη Χατζηγιάννη και της ομάδας του.

Κανείς από τους καλεσμένους, δεν μπόρεσε να αντισταθεί… στην εκλεπτυσμένη Pavlova, στο μοναδικό σοκολατένιο Cheesecake και την εξαιρετική Guanaja, στην τραγανή Yuzu Caramel και στο λαχταριστό El Cafetero. Τις εντυπώσεις κέρδισαν όμως και το Vegan Raspberry Inspiration, η ανεπανάληπτη Avelana, το σοκολατένιο Brownie Athenee και η εύγεστη Sokolatopitta.

Η γλυκιά περιπλάνηση έγινε ακόμα πιο συναρπαστική, με τους παρευρισκόμενους να πειραματίζονται γευστικά, φτιάχνοντας τη δικιά τους σοκολάτα με υπέροχα υλικά, από την ελίτ των πρώτων υλών.

Info: Chocolate Week | 11-20 Νοεμβρίου 2022 | Colors Café | Four Seasons Hotel Facebook: @colorscafelimassol | Instagram: @colorscafelimassol

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ