Στις μοναδικές γυναίκες πρότυπα, στις μαχητικές γυναίκες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, που αγωνίζονται ενάντια στην προκατάληψη και τα στερεότυπα, στις ακούραστες γυναίκες που παλεύουν με την καθημερινότητα, στις γυναίκες που θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο, σ’ όλες τις Incredible γυναίκες του πλανήτη.

To μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου και την αφιερώνει σε κάθε γυναίκα, που χρειάζεται δύναμη ή βρίσκει την τόλμη να μιλήσει.

Με αφορμή αυτή τη ξεχωριστή μέρα, το Nicosia Mall σας προσκαλεί να γιορτάσετε και εσείς, χρησιμοποιώντας το ειδικό φίλτρο που υπάρχει διαθέσιμο στα social media του, για να ενδυναμώσετε το μήνυμα ότι δίνουμε και παίρνουμε δύναμη από κάθε υπέροχη γυναίκα που βρίσκει την τόλμη να μιλήσει, ακολουθώντας το link https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/2576129726019430/ για το Facebook και για το Instagram https://www.instagram.com/ar/2576129726019430/

Παράλληλα το Nicosia Mall, προσφέρει Incredible δώρα σε 6 ξεχωριστές γυναίκες, που θα συμμετέχουν στους δυο μοναδικούς διαγωνισμούς του.

 

Στον πρώτο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Instagram του Nicosia Mall, το OLEA SKIN WELLNESS προσφέρει σε 3 τυχερές, τις πιο κάτω μοναδικές περιποιήσεις προσώπου και σώματος:

• Aroma Essence Massage & Foot Reflexology – αξίας 93 ευρώ

• Fresh & Shine Facial & De-stress Eye Treatment – αξίας 105 ευρώ

• Laser Full Body – αξίας 160 ευρώ

Άλλες 3 τυχερές θα κερδίσουν σειρά περιποιήσεων από το MIELE HAIR & BEAUTY SPA, στον δεύτερο διαγωνισμό του Nicosia Mall, που θα πραγματοποιηθεί στο Facebook. Τα δώρα είναι:

• Κούρεμα, χτένισμα και μια θεραπεία μαλλιών

• Χτένισμα και μανικιούρ

• Μανικιούρ, πεντικιούρ και χτένισμα

 

Αυτό που έχετε να κάνετε για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, είναι να κάνετε Like τη σελίδα του Nicosia Mall, του Miele Hair & Beauty Spa στο Facebook https://www.facebook.com/mielehairandbeautyspa και του Olea Skin Wellness https://www.instagram.com/oleaskinandwellness/, αντίστοιχα. Στη συνέχεια, να κάνετε tag την Incredible Woman της ζωής σας, στα σχόλια του σχετικού post που θα κάνει το Nicosia Mall και να προσθέσετε #EmpoweringIncredibleWomen.

Οι διαγωνισμοί ξεκινούν από σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου και έχουν διάρκεια μέχρι τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ