Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Infinity Blu και The King Jason Protaras της Louis Hotels που διακρίθηκαν στα Top 100 best hotels της TUI.

Η Louis Hotels επιβεβαιώνει τη διαρκή εξέλιξη, τη συνεχή αναβάθμιση των ξενοδοχείων του ομίλου και τη σταθερή προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας με μια ακόμα διάκριση για τα ξενοδοχεία Infinity Blu και The King Jason Protaras, τα οποία εξασφάλισαν από μια θέση στα TUI Top 100 Best Hotels παγκοσμίως.

 Η κατάταξη αυτή προκύπτει μέσα από μια αυστηρή και σχολαστική αξιολόγηση η οποία επικεντρώνεται στον βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών σε συνδυασμό με τα σχόλια και τις αξιολογικές αναφορές τους.

Το γεγονός ότι η διάκριση των ξενοδοχείων προκύπτει μέσα από τη θετική εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών, ενισχύει την ποιοτική της αξία και ενδυναμώνει συνολικά ολόκληρη την ομάδα των εργαζομένων της Louis Hotels, ώστε να συνεχίσει να επιδεικνύει την ίδια αφοσίωση και ζήλο στη δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών φιλοξενίας για κάθε επισκέπτη των ξενοδοχείων του ομίλου.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι η διάκριση αυτή, πέρα από την ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία της για τη Louis Hotels, αποτελεί μια εξαιρετική συγκυρία για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Πρωτάρα ως προορισμού διακοπών που αναβαθμίζει συνολικά το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ