Όπως κάθε χρόνο, εδώ και μία περίπου δεκαετία, η Τράπεζα Κύπρου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της υπευθυνότητας, στήριξε το Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, προσφέροντας εξοπλισμό που αφορά στη νοσηλεία των παιδιών. Αξίζει να αναφερθεί, ότι κατά τη διάρκεια περασμένων ετών, πριν την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, μέλη του προσωπικού επισκέπτονταν το Νοσοκομείο προσφέροντας δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί.

Ακόμη, εντός του 2021, η Τράπεζα Κύπρου μέσα από ενέργειες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Λεμεσού και στηρίζοντας το έργο των τοπικών οργανώσεων, που είναι και μέλη του SupportCY, προσέφερε, παιχνίδια για την Εκστρατεία της Κίτρινης Γραμμής σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΚΥ, «Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδια», ενώ παραχώρησε κουπόνια ρουχισμού στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Funraising. Μέλη του προσωπικού της Τράπεζας στη Λεμεσό, πρόσφεραν επίσης τρόφιμα και παιδικά είδη, για τις οικογένειες που στηρίζει το Funraising.

Ο Διευθυντής Δικτύου Γιάννης Λοϊζίδης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Λεμεσού-Πάφου Σάββας Παπαθωμάς, εκ μέρους του προσωπικού της πόλης, ευχαρίστησε όλους για το εκπληκτικό έργο που επιτελούν, τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όσο και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ