Η μοναδική, συμπυκνωμένη διπλή φόρμουλα είναι 96% φυσική και εμπλουτισμένη με 13 εκχυλίσματα φυτών, συμπεριλαμβανομένου το ισχυρού εκχυλίσματος του οργανικού wild chervil με προτερήματα ενδυνάμωσης και turmeric για μια διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά, το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών φαίνεται πιο νεανικό. Μοναδικά, ορατά αποτελέσματα σε όλα τα σημάδια γήρανσης:

*Λειαίνει τις ρυτίδες

*Μειώνει τα φουσκώματα και τους μαύρους κύκλους

*Ενδυναμώνει και προστατεύει το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών

*Φωτίζει την περιοχή των ματιών

*Χάρις στο σύμπλεγμα κατά της μόλυνσης, προστατεύει επίσης το δέρμα από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του μπλε φωτός

Το Double Serum Eye στοχεύει όλες τις γυναίκες, που ξέρουν ότι η περιοχή του ματιού είναι μια μεγάλη ανησυχία ομορφιάς. Είναι κατάλληλο για όσες έχουν ευαίσθητα μάτια ή φορούν φακούς επαφής και όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων.

Το εικονικό, υψηλής τεχνολογίας μπουκάλι τώρα για τα μάτια σας. Το μπουκάλι του Double Serum Eye είναι ‘must-have’: η συσκευασία διπλής φόρμουλας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και υψηλή αντίσταση προσαρμοσμένη στο δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Μια εξαιρετική πρακτική συσκευασία 20ml που μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας.

Μια μοναδική αίσθηση κατά την εφαρμογή με αυτή την διπλή φόρμουλα όπου οι δύο υφές ενώνονται μεταξύ τους κατά την εφαρμογή. Η αναζωογονητική διπλή φόρμουλα δεν αφήνει αίσθημα λιπαρότητας και συνδυάζει το συσφικτικό αποτέλεσμα ενός τζελ με την άνεση μιας κρέμας. Το μυστικό αυτής της απίστευτης φόρμουλας (HYDROLIPIDIC SYSTEM): 2 προϊόντα ματιού σε 1 για διατήρηση της μοναδικής διπλής φόρμουλα. Ενώνει μαζί αντιγηραντικά εκχυλίσματα φυτών διαλυτά στο νερό και διαλυτά στο λάδι σε ένα καινοτόμο διπλό τεχνολογικό μπουκάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ