Μια ιδέα που γεννήθηκε από την αγάπη για δημιουργία, έγινε η αρχή για ένα ταξίδι στον κόσμο της μόδας για τους μικρούς μας φίλους. Η Σοφία Στυλιανού, CEO και σχεδιάστρια μόδας, με τη δημιουργία του brand Sophia Mariodi, συνδυάζει ποιοτικά υφάσματα με κυρίαρχο στοιχείο το διαχρονικό μαργαριτάρι, σε μοναδικά κομμάτια για την ημέρα της βάπτισής σας.

Με σπουδές στον κλάδο του Fashion Design στην Κύπρο και το Λονδίνο, στόχος της σχεδιάστριας μόδας Σοφίας Στυλιανού, είναι η καθιέρωση του Sophia Mariodi ως ένα brand που παρέχει δημιουργίες κυπριακής παραγωγής.

Μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές σε κομμάτια που θα εντυπωσιάσουν, και θα χαρίσουν στις μικρές κυρίες και στους σύντομα μικρούς κύριους την απόλυτη κομψότητα και στυλ για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, στο online κατάστημα με δωρεάν μεταφορικά σε ολόκληρη την Κύπρο. Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε τις δικές σας προσωπικές πινελιές και να τροποποιήσετε τα βαφτιστικά σας ρούχα όπως εσείς θέλετε.        

Οι δημιουργίες Sophia Mariodi είναι διαθέσιμες και για χονδρική πώληση καθώς και στο κατάστημα «My Little Swan». Για να κάνετε την παραγγελία σας αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα sophiamariodi.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ