Κρατάμε τις οικογένειες μαζί στηρίζοντας το έργο του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου, γιατί κάθε ποσό, μικρό ή μεγάλο, μπορεί να συμβάλει στην ολοκλήρωση της ανέγερσης

του πρώτου σύγχρονου ξενώνα Ronald McDonald House®…

Τώρα, έχεις ακόμα ένα λόγο να επισκεφθείς τα αγαπημένα σου εστιατόρια McDonalds, αφού εκεί μπορείς να βρεις τα Self Ordering Kiosks (Οθόνες Αυτοεξυπηρέτησης) και να κάνεις τη δική σου εισφορά -είτε με στρογγυλοποίηση του συνολικού ποσού είτε επιλέγοντας 1 ή 2 ή 5 Ευρώ– συμβάλλοντας έτσι στην ανέγερση του πρώτου Ronald McDonald House. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ξενώνα που θα παρέχει δωρεάν διαμονή και στήριξη στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σε άλλα νοσηλευτήρια της Λευκωσίας, και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η διαχρονική στήριξη και συνεισφορά των εστιατορίων McDonald’s στο RMHC αποτελεί τον πιο σημαντικό πυλώνα της Εταιρείας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Το 2014, σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, κατέστησε εφικτή την αναβάθμιση του Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος με τη δημιουργία Κλινικής για παιδιά με καρδιοπάθειες στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Ακολούθως, θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την ολοκλήρωση του πρώτου Ronald McDonald House στην πρωτεύουσα, μέσω και των σχετικών τρεχουσών ενεργειών ΕΚΕ της.

Με την ευκαιρία αυτή, η Επικεφαλής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της McDonalds, κα Κατερίνα Ανδρέου, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Η αγάπη είναι πάντοτε η κινητήρια δύναμη των πιο όμορφων πρωτοβουλιών, αλλά και το πιο βασικό θεμέλιο για την ανέγερση του πρώτου Ronald McDonald House. Γι’ αυτό και με μεγάλη χαρά και συγκίνηση συνεχίζουμε από το 2014 να στηρίζουμε το  Ronald McDonald House Charities® Κύπρου, γιατί κάθε προσπάθεια που αφορά στην υγεία και ποιότητα ζωής του ανθρώπου, μας ευαισθητοποιεί ενεργοποιώντας τα ευγενή μας κίνητρα. Καλούμε τον κόσμο να κάνει τη δική του εισφορά, είτε μέσω των ειδικών κουτιών είτε μέσω των Self Ordering Kiosks που βρίσκονται σε όλα τα εστιατόρια McDonalds, σε όλη την Κύπρο».

Ronald McDonald House Charities®:

Το Ronald McDonald House Charities είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών. Ιδρυτικός εταίρος και κύριος υποστηρικτής του είναι τα εστιατόρια McDonald’s.

Ronald McDonald House Charities Κύπρου:

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities Κύπρου, με έδρα του τη Λευκωσία. Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη, όπου και όταν χρειαστεί. Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν δωρεάν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

του Ronald McDonald House Charities Κύπρου www.rmhc.org.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ