Το Center For Social Innovation – CSI φοράει τα γιορτινά του και μεταφέρει όλη την μαγεία των γιορτών στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ. Εκεί σας περιμένει ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό κοινωνικού χαρακτήρα γεμάτο γεύσεις και μουσική που θα ζεστάνει τις γιορτινές μέρες και να προσφέρει άπλετη χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία μας αλλά και τον κόσμο.

Το Χωριό περιλαμβάνει πάνω από 20 περίπτερα με χειροποίητες κατασκευές, κεριά, σαπούνια, στολίδια, δωράκια και λιχουδιές, μουσικό πρόγραμμα με χορωδίες, τραγουδιστές, συγκροτήματα και χορευτές καθώς και παιδική γωνιά για τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα στον χώρο θα λειτουργούν έκθεση φωτογραφίας από γυναίκες πρόσφυγες, Upcycling workshop για περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, Christmas Exchange Market, αλλά και διάφορα περίπτερα όπου το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται και να συμμετέχει σε μείζονα κοινωνικά ζητήματα.

Σας περιμένουμε όλους στον καλυμμένο χώρο της Πλατείας Ελευθερίας να περάσουμε παρέα όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Είσοδος Δωρεάν. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/429755859179605

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ