Στις 25 Σεπτεμβρίου τα καταστήματα BEAUTY BAR υποστήριξαν την 8η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου (Cyprus Pride) πιστά πάντα στη φιλοσοφία τους για προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της αποδοχής για τα άτομα της LGBTQIA+ κοινότητας,  Μέλη του προσωπικού αλλά και makeup artists της αλυσίδας καταστημάτων παρευρέθηκαν στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας για να προσφέρουν δωρεάν μακιγιάζ σε όλους τους παρευρισκόμενους – μελών της κοινότητας και μη. 

Μέρος της πολιτικής των Beauty Bar είναι η προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των εργαζομένων και των πελατών τους που είναι μέλη της κοινότητας LGBTQIA+.  Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και σε συνεργασία με την ACCEPT CYPRUS, τα BEAUTY BAR ακολουθούν δράσεις που στοχεύουν στην εξάλειψη των διακρίσεων κατά των LGBTQIA+ ατόμων.  Παράλληλα, υποστηρίζουν τα δικαιώματα του προσωπικού LGBTQIA+ στην εργασία προωθώντας έτσι ένα θετικό περιβάλλον εργασίας στο οποίο μπορούν να γίνουν αποδεκτά.   

Σε όλα τα BEAUTY BAR με τον φιλόξενο τους χαρακτήρα – ακριβώς όπως σε ένα bar –  όλοι μπορούν να αισθάνονται όμορφοι και μοναδικοί μακριά από κάθε στερεότυπο!

Beauty Bar – be your own kind of beautiful.

Nicosia Mall, Λήδρας, Σταυρού, My Mall Limassol, Kings Avenue Mall Paphos, Metropolis Mall και 1ης Απριλίου 30 στο Παραλίμνι αλλά και στο www.beautybar.com.cy/.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ