Η αγαπημένη, για μικρούς και μεγάλους, αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s, συνεχίζει να αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, αφού την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 άνοιξε το 21ο εστιατόριό της στην καρδιά της Λεμεσού, στο Παλαιό Λιμάνι.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης, τέλεσε τα εγκαίνια στην παρουσία βουλευτών, εκπροσώπων των ΜΜΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Καλεσμένοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο εστιατόριο… ένα ολοκαίνουργιο και λειτουργικό χώρο, κατάλληλο για κάθε ηλικία και ώρα. Την ίδια στιγμή, απόλαυσαν τα αγαπημένα τους γεύματα και ροφήματα, καθώς και τον καφέ της επιλογής τους από τo McCafé®.

Όλα θύμιζαν μία όμορφη γιορτή στην οποία βρισκόταν σε εξέλιξη και ένα διασκεδαστικό live link, όπου οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, Χριστίνα Κυριάκου και Νίκη Δραγούμη, μετέφεραν on air τον παλμό της εκδήλωσης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή, η κα Έλενα Ανδρέου, Managing Director της McDonald’s Κύπρου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα εγκαινιάσαμε το 21ο εστιατόριό μας σε μία ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της Λεμεσού με έργα αναψυχής, εστίασης και ψυχαγωγίας. Χαίρομαι που οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές, όπως και για το γεγονός ότι η οικογένεια της McDonald’s συνεχίζει να μεγαλώνει, αφού προσφέρονται συνεχώς νέες θέσεις εργασίας. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ενθουσιαστεί με τις καινοτόμες υπηρεσίες του και τον φιλόξενο και λειτουργικό του χώρο, ο οποίος σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί άνετα και ευχάριστα, μικρούς και μεγάλους».

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα -εντός του 2021- η Εταιρεία άνοιξε 3 νέα εστιατόρια.

Σήμερα λειτουργούν συνολικά 21 εστιατόρια McDonald’s σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και μέχρι τα τέλη του 2021 στο πλάνο ανάπτυξης της Εταιρείας συμπεριλαμβάνεται και το άνοιγμα ακόμα ενός εστιατορίου, δίπλα από το κατάστημα Jumbo της επαρχίας Λάρνακας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες

των εστιατορίων McDonalds στα Social Media

(Facebook: McDonalds & Instagram: @McDonalds_Cyprus)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ