ΥΔΑΡΗΣ ΛΟΣΙΟΝ 101

Αυτή η υδαρής λοσιόν επόμενης γενιάς προσφέρει μια ορμή υγρής ενέργειας και 24ωρη ενυδάτωση για να δώσει νέα πνοή στην επιδερμίδα. Εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό, για να ετοιμάσει την επιδερμίδα για κάθε βήμα περιποίησης που ακολουθεί.

ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η NEW Treatment Lotion κυκλοφορεί με μια μεγάλη αναβάθμιση, μέσα και έξω, με ένα νέο ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι, κατασκευασμένο με 20% ανακυκλωμένο περιεχόμενο.

Η πρόσφατα προηγμένη φόρμουλα, που είναι 91% φυσικής προέλευσης, δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία μας της πράσινης χημείας, η οποία αναπτύχθηκε με αρχές αποδεκτές από την επιστημονική κοινότητα. Αυτή η μεθοδολογία αξιολογεί τα συστατικά και τις φόρμουλες μέσα από τους φακούς της ανθρώπινης υγείας, της υγείας του οικοσυστήματος και του περιβάλλοντος για να βοηθήσει τη La Mer να κάνει ενημερωμένες επιλογές σχετικά με τη βιωσιμότητα της φόρμουλας, διατηρώντας παράλληλα τα πρότυπα απόδοσης των προϊόντων της.

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ

• Δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα για όψη ζωντάνιας και λάμψης.

• Προσφέρει διαρκή επουλωτική ενυδάτωση άμεσα και για όλη την ημέρα, γεμίζοντας το δέρμα με ορατό όγκο.

• Μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων. Η επιδερμίδα αισθάνεται σφριγηλή.

• Φόρμουλα για ευαίσθητο δέρμα

• Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας για την πρόληψη ορατών σημαδιών ερυθρότητας, ερεθισμού και ευαισθησίας. Βοηθά ορατά να καταπραΰνει με την πάροδο του χρόνου.

Δοκιμασμένο σε όλους τους τύπους και τους τόνους δέρματος. Αυτή η φόρμουλα έχει επικυρωθεί με περισσότερες από 7.000 κλινικές αξιολογήσεις και περισσότερες από 23.000 αυτοαξιολογήσεις καταναλωτών παγκοσμίως.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το δέρμα διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες αυτο-ανανέωσης, αλλά χρειάζεται τη βέλτιστη ενέργεια για να τροφοδοτήσει αυτές τις φυσικές διαδικασίες. Όταν εξαντλείται ή στερείται, οι έμφυτοι μηχανισμοί επιδιόρθωσης του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθούν. Ωστόσο, όταν ενισχύονται με συμπληρωματική ενέργεια, μπορεί να βοηθήσουν την επιδερμίδα να αποκαταστήσει τη νεανική της όψη.

Εμπλουτισμένη με ακόμη περισσότερο Miracle BrothTM από την προηγούμενη φόρμουλα, η θρυλική ζύμωση ζωτικής δύναμης της NEW Treatment Lotion βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας για να δημιουργήσει μια δεξαμενή ενέργειας που ρέει εκεί που το χρειάζεται περισσότερο, για να τροφοδοτήσει μια ορατά νεανική μεταμόρφωση. Πλημμυρίζει την επιδερμίδα με ζωτική ενέργεια, βασικούς ηλεκτρολύτες και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της υδρομεταλλικής ισορροπίας– εκκινώντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της επιδερμίδας. Αυτό το «εφέ ενεργειακής επαναφόρτισης» βοηθά στην αποκατάσταση μιας υγιούς, νεανικής όψης.

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΣ

Η NEW Treatment Lotion ετοιμάζει την επιδερμίδα για όλα τα βήματα που ακολουθούν:

ΒΗΜΑ 1: THE NEW TREATMENT LOTION  

Μετά τον καθαρισμό, ξεκινήστε την ρουτίνα περιποίησης σας με μια δύναμη υγρής ενέργειας και 24ωρης ενυδάτωσης.

ΒΗΜΑ 2: THE HYDRATING INFUSED EMULSION

Ακολουθήσε με μια απαλή στρώση που εμβαθύνει την ενυδάτωση και συσφίγγει την επιδερμίδα, χαρίζοντας της λαμπερή νεανική όψη.

ΒΗΜΑ 3: CRÈME DE LA MER

Ολοκληρώστε με ένα εξαιρετικά πλούσιο στρώμα επουλωτικής ενυδάτωσης για να σφραγίσετε όλα τα οφέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ